Luis García:

Luis García: "El seguiment del Barça a nivell mundial és enorme"

L'exjugador del FC Barcelona, ​​present a la gira americana, explica les seves sensacions respecte a l'expansió de popularitat blaugrana, a més de parlar sobre aspectes de l'actualitat esportiva

Format a les categories inferiors del FC Barcelona, ​​Luis García coneix a la perfecció la filosofia blaugrana. I això és precisament el que està intentant transmetre en aquesta gira pels Estats Units, que encara ha de visitar San José i San Francisco després de passar per Portland, Los Angeles i Dallas.

Per al Barça Legend, l'experiència de representar el Barça està sent molt positiva, en una gira que considera exitosa per a l'expansió del Club: "Intento exportar la imatge del Barcelona, ​​però especialment els seus valors. Ens trobem amb molta gent jove, gairebé tots aficionats que tenim pels Estats Units, i el que volem és aportar la nostra filosofia". En aquesta mateixa línia, analitza: "El seguiment del Club a nivell mundial és enorme i segueix creixent. Aquest any s'ha demostrat i s'està vivint. Abans, als EUA normalment no passava que arribaves a l'hotel i t’estaven esperant".

A més, Luis García també ha fet una valoració esportiva. Després dels primers entrenaments, l'exjugador blaugrana ho té clar: "Els objectius són els mateixos: el Barça ha d'intentar optar a guanyar tots els títols des del primer dia. A partir d'aquí, es faran les coses de la millor manera possible".

També ha parlat d'Arthur, que veu "sobri i tranquil, seriós en defensa i amb bona combinació", així com de Malcom: "Se li noten les ganes de fer-ho bé. La seva esquerra i el seu gran xut poden aportar molt en l'atac del Barça. És un jugador jove i segur que competirà per un lloc".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut