Laura Soria nova incorporació del bàsquet femení

Laura Soria nova incorporació del bàsquet femení

La jove jugadora, nascuda l’any 2000, acumula ja prop d’un miler de minuts a Lliga Femenina 2 i s’incorpora a les ordres d’Isaac Fernández

El Barça de bàsquet femení comença a acabar de definir la seva plantilla. Aquest matí ha estat presentada una de les últimes incorporacions de l’equip. Es tracta de Laura Soria que arriba del Segle XXI, equip de lliga femenina 2.

Prop de mil minuts a LF2

Tot i la seva joventut, gràcies a les tres temporades a Lliga Femenina 2 amb el Segle XXI, Laura Soria acumula ja prop d’un miler de minuts en aquesta categoria. De fet, la temporada passada va acabar disputant un total de 23 partits amb una mitjana de 6,9 punts per matx.

El seu palmarès també compta amb el títol de campiona d’Europa sots16, que va guanyar amb la selecció espanyola l’any 2016.

Aprendre i millorar

En el seu acte de presentació, Soria ha assegurat que “estic molt contenta d’incorporar-me al Barça, perquè crec que aquest projecte que tenim entre mans serà molt maco i que el gaudirem molt”. A més, la nova jugadora del Barça ha destacat la seva velocitat en el joc i “la capacitat d’aportar molt de ritme a l’equip, i crec també que puc ajudar molt en defensa”.

D’altra banda, Laura Soria ha volgut agrair al seu antic club les tres temporades que hi va estar i ha valorat molt positivament el fet de “poder estar en dinàmica de Lliga Femenina 2”.

En relació als objectius de la temporada, la base blaugrana ha assegurat que “volem gaudir al màxim, mantenir la categoria i veure fins on podem arribar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut