Tecnyconta Zaragoza - FC Barcelona Lassa: Amb l’objectiu d’estrenar el 2017 amb victòria

Tecnyconta Zaragoza - FC Barcelona Lassa: Amb l’objectiu d’estrenar el 2017 amb victòria

Els de Bartzokas disputen aquest dilluns, a les 20h, la jornada 15 de la Lliga Endesa a la pista d’un sempre difícil Saragossa

El Barça Lassa vol estrenar el 2017 amb una victòria. No serà gens fàcil, com sempre que es juga a domicili, però l’equip de Bartzokas ha encadenat una bona ratxa de 3 victòries consecutives entre Lliga Endesa i Eurolliga i vol iniciar l’any de la millor manera. El matx serà a la pista del Tecnyconta Zaragoza, a les 20h i en directe per Movistar+, en la que serà la 15a jornada de la competició nacional.

El rival

Compta amb jugadors de molta qualitat i estan entrenats pel català Andreu Casadevall. Jugadors que tenen punts a les mans i que són polivalents. Els seus dos màxims anotadors són l’aler-pivot Jelovac (14.2), l’aler alemany Benzing (13.5) i l’escorta Gecevicius (13.1). A ells se’ls uneix el base Tomás Bellas en una molt bona direcció de joc (6.1 assistències) i els interiors Fotu i Norel, sempre actius i que poden marcar diferències des del rebot.

El Barça

Arriba en un bon estat anímic a aquest partit després d’haver superat el Datrussafaka Dogus en l’últim partit del 2016 al Palau (81-77). L’equip català, a més, és el segon classificat a la Lliga Endesa amb un gran balanç de 10 triomfs i tan sols tres derrotes i vol seguir mantenint-se a la part capdavantera de la classificació. Per aconseguir-ho caldrà estar els 40 minuts concentrats a Saragossa per poder obtenir la victòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut