Brose Bamberg - FC Barcelona Lassa: Comença la segona volta en una pista complicada

Brose Bamberg - FC Barcelona Lassa: Comença la segona volta en una pista complicada

Els de Bartzokas disputen a Alemanya un partit molt important contra un equip que també es troba en un moment ascendent

Torna l’Eurolliga i amb un partit important per al Barça Lassa (dijous, 20 h, Esport3 i Movistar+). I és que els de Georgios Bartzokas, que vénen de guanyar dos partits seguits a Europa contra el Milà i el Darussafaka, busquen el tercer triomf seguit a la pista d’un equip que també es troba en un gran moment de forma i que a casa seva és molt sòlid. El Bamberg, de fet, va superar el Barça el curs passat i, per tant, caldrà estar concentrat els 40 minuts per poder guanyar a Alemanya i sumar el vuitè triomf del curs.

El rival

Compta amb una plantilla àmplia i de nivell. A més, amb jugadors que es troben en estat de gràcia, com l’aler pivot italià Melli, que ha estat designat recentment com el millor jugador del mes de desembre a l’Eurolliga. A banda de Melli (12,9 punts i 19,6 de valoració), el Bamberg de Trinchieri disposa de Darius Miller (12,8), Strelnieks (11,3), Causeur (10,8), Zizis (8,3 punts i 5 assistències) i el pivot Theis, amb més de nou punts de mitjana. Actualment té un balanç de 6-9 i ha guanyat quatre dels cinc últims partits disputats.

El Barça

Es troba en un gran moment, amb quatre triomfs consecutius entre la Lliga Endesa i l’Eurolliga, i vol continuar sumant a Europa i a domicili. Sap que en aquesta segona volta ha de fer un pas més pel que fa a victòries, i ho vol començar fent a Bamberg, tot i la gran dificultat de la pista i el rival. Bartzokas, encara amb la baixa de Perperoglou i les de llarga durada de Ribas i Lawal, podrà comptar amb la resta de la plantilla per afrontar un partit important quant a classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut