Paco Sedano: “Tots fem pinya per aconseguir els objectius aquest 2017”

Paco Sedano: “Tots fem pinya per aconseguir els objectius aquest 2017”

El capità de l’equip reconeix que el 2016 no ha estat un bon any perquè l’equip no ha pogut guanyar cap títol important, però està convençut que el grup treballa en la bona direcció per capgirar aquesta dinàmica durant el 2017

Paco Sedano mira el futur de l’equip amb optimisme. I no només pels últims bons resultats de l’equip. El capità veu al grup més unit que mai i explica que les ganes i la il·lusió dels nous s’ha contagiat a la resta. Sedano fa balanç del 2016 posant en valor la bona feina de Marc Carmona i dels excompanys que ja no hi són i que van fer història amb la secció. Diu que el 2016 s’ha tancat un cicle guanyador i espera que aquest 2017 pugui ser l’inici d’un altre gran cicle per a la secció de futbol sala del Barça.

BALANÇ 2016: “Ha estat un any irregular que té un regust agredolç. Tots estem en aquest club per aconseguir títols, i no pot ser un bon any si no aconseguim els objectius. El treball, en general, va ser bo perquè vam lluitar fins al final per guanyar tots els títols però els partits decisius se’ns van escapar per petits detalls, aquesta jo crec que va ser la clau. La final de lliga va ser dolorosa perquè vam fer molts bons partits i se’ns va escapar per molt poc.”

COMIATS: “Ha estat un any molt  especial a nivell de comiats. Han marxat molts companys i ha estat el final d’un cicle guanyador. En total han estat 7 baixes de jugadors molt importants i carismàtics, de gent que ha donat molt al club i que han aconseguit èxits molt importants. S’ha de valorar molt la seva feina perquè han fet història amb el Barça.”

NOU PROJECTE: “Tot el cos tècnic és nou, han vingut set jugadors nous també, i la part positiva de tot plegat és que la gent arriba amb moltes ganes i molta il·lusió i contagien a la resta. Els hem rebut amb els braços oberts i tothom està treballant molt bé. Encara ens estem acoblant però l’equip està molt unit i el més important és que hi ha molt bon ambient i tots fem pinya per aconseguir els objectius.”

SERGIO LOZANO: “Trobem a faltar al Sergio Lozano, tot i que ens ajuda molt també fora de la pista. Per molt guanyador que sigui el projecte, la baixa d’un jugador tan important es nota i l’equip se’n ressenteix. Ha tingut molt mala sort, però és molt fort física i mentalment i segur que se’n surt. Esperem tenir-lo aviat amb nosaltres.”

RESULTATS: “Aquest últim mes de competició ha estat molt positiu per a l’equip. Tot i la derrota, en el partit contra ElPozo vam jugar molt bé i vam agafar confiança. I després les victòries contra Palma i, sobretot, a la pista de Movistar Inter ens han servit per ser líders i també per prendre consciencia nosaltres mateixos que som capaços de guanyar a qui sigui.”

DESIG 2017: “El desig per al 2017 està clar. Ficar-nos a la Copa  d’Europa i, sobretot, tornar a guanyar títols que ja tenim ganes de brindar-li un èxit important a l’afició.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut