Visita solidària a la Fundació Pare Manel

Visita solidària a la Fundació Pare Manel

Els jugadors de futbol sala del Barça Lassa entreguen joguines i regals a un grup de 180 nens de l’Associació Esportiva Babar de Nou Barris

“Els nens necessiten referents, i per als nens de la Fundació és molt especial veure de prop els seus ídols com passa avui amb els jugadors del Barça de futbol sala”, deia el Pare Manel veient la satisfacció a la cara dels més menuts que rebien els regals de mans dels futbolistes. Tota la plantilla del Barça Lassa, amb l’entrenador Andreu Plaza i el manager esportiu Txus Lahoz al capdavant, han visitat aquest matí el Complex Esportiu de la Guineueta per entregar joguines a un grup de 180 nens dels equips de futbol sala i bàsquet de l’Associació Esportiva Babar, que depen de la Fundació Pare Manel. També han acompanyat l’equip el directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca, i els membres de la Comissió Esportiva Gabriel Sánchez, Jordi Viciano, Amadeo Olivart i Antonio Lozano.

Els nens, d’entre 5 i 14 anys, han rebut els jugadors amb l’himne del Barça i han pogut tenir per a ells sols durant tot un matí als seus ídols. Paco Sedano, Sergio Lozano, Ferrao, Tolrà, Adolfo i tota la resta de l’equip no s’han cansat de firmar autògrafs i fer-se totes les fotos que els nens i les seves famílies han demanat durant la trobada. Tampoc hi ha faltat Bateria, que avui mateix s’ha reincorporat a la disciplina de l’equip després de gaudir d’un permís de tres setmanes per seguir amb la seva recuperació al Brasil. “Per als nens és un estímul aquesta visita”, ha explicat el manager Txus Lahoz, molt vinculat a l’Associació Esportiva Babar. “El que és important remarcar és que amb un dia aïllat no n’hi ha prou i per això alguns jugadors com Paco Sedano i Sergio Lozano venen durant l’any a visitar la Fundació i a veure els nens”, ha explicat Txus Lahoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut