FC Barcelona Lassa - Olympiacos BC: Partit d’alt voltatge al Palau

FC Barcelona Lassa - Olympiacos BC: Partit d’alt voltatge al Palau

Els de Bartzokas busquen el vuitè triomf del curs a Europa contra un conjunt grec que ha guanyat sis dels últims set partits

El Barça Lassa rep aquest dijous, a les 21 hores, l’Olympiacos del Pireu en el que serà el primer partit europeu dels blaugranes al Palau en aquest 2017. L’equip grec, que compta amb un balanç d’11 triomfs i 5 derrotes, està situat en la quarta posició de la Lliga Regular i es troba en un moment de joc esplèndid, ja que ha guanyat sis dels últims set partits que ha disputat. Per tant, caldrà estar molt concentrats els 40 minuts per poder superar un Olympiacos molt fort.

El rival

Té una plantilla àmplia i amb molta qualitat per posició. El seu màxim anotador és el seu referent: Vassilis Spanoulis. Té una mitjana superior als 13 punts per partit i també dirigeix els seus amb les 6,5 assistències que dóna per partit. Printezis (11,8 punts), Erik Green (9,5), Birch, Papanikolaou o Papapetrou són homes que cal seguir de ben a prop. Altres com Mantzaris, Waters o Young també han de ser vigilats en tot moment.

El Barça

Sap que necessita sumar victòries a Europa per escalar posicions i s’ha d’encomanar al bon joc i resultats que té últimament a casa, on ha aconseguit tres victòries de manera consecutiva a Europa. Superar el conjunt grec suposaria la vuitena victòria a Europa i un pas més per arribar a les posicions de play-off, que es troben actualment a un partit. Claver, tot i les molèsties al genoll, podrà jugar, mentre que Perperoglou encara es troba inactiu i Lawal i Ribas són baixa de llarga durada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut