L’Infantil A viu una gran experiència al Senegal

L’Infantil A viu una gran experiència al Senegal

L’equip de Carles Martínez ha jugat dos partits contra l’Aspire Football Dreams, ha anat de safari i ha visitat escoles rurals, mercats artesanals i l’orfenat de l’Associació Vivre Ensemble de la localitat de Mbour

L’Infantil A torna demà, dissabte, cap a Barcelona després d’haver completat el seu stage d’hivern al Senegal convidat per l’Academia Aspire. “Hem viscut una experiència extraordinària, única, tant en l'aspecte esportiu com humà, que ens ha fet més forts com a equip i, sobretot, com a persones. Marxem del Senegal havent viscut uns moments indescriptibles. Mai oblidarem l’afecte de la seva gent”, explica Carles Martínez, entrenador de l’Infantil A. L’equip ha disputat dos partits contra l’Aspire Footballs Dreams amb el resultat d’un empat, amb gol de córner directe de Jorge Alastuey (1-1), i una derrota per 3-2, amb gols d’Arnau Farnós i Víctor Muñoz.

Però, més enllà dels resultats aconseguits contra un bon rival, físicament molt potent, s’ha de destacar la gran experiència humana que ha viscut tot l’equip i que els ha permès conèixer de primera mà la cultura del Senegal. L’Infantil A ha visitat poblats, escoles rurals, mercats artesanals i fins i tot va gaudir d’un safari zoo dijous al matí, tot i que que la visita que més els ha impressionat ha estat la que han fet avui a l’orfenat de Made Sahel que l’Associació Vivre Ensemble té a la localitat de Mbour, a 80 kilòmetres de Dakar. Un centre que acull 230 menors que s'han quedat sense mare i nens de famílies que no poden ocupar-se'n, i els garanteix protecció durant el primer any de vida. Els joves jugadors del Barça han entregat obsequis i gorres de la Fundació del FC Barcelona als nens i nenes de l’orfenat.

Els deures de l'escola, tots fets

Els jugadors tornen, a més, amb els deures fets de l’escola. Rubén Bonastre, responsable de l’Àrea pedagògica de la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort, ha viatjat amb l’expedició, seguint les noves directrius de Masia 360, i ha estat l’encarregat de fer-los estudiar cada dia perquè no perdessin el ritme de l’escola durant aquesta setmana. L’Infantil A descansa aquest cap de setmana i tornarà a la competició el 29 de gener contra la Damm.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut