La millor xifra anotadora de Navarro a la Lliga Endesa des de la final de l'any 2014

La millor xifra anotadora de Navarro a la Lliga Endesa des de la final de l'any 2014

Els seus 18 punts davant l'Obradoiro suposen el millor partit, números en mà, del capità del Barça Lassa en els últims anys en competició domèstica

Malgrat que moltes són les veus que parlen de la seva edat i del pes en aquest equip, Juan Carlos Navarro segueix sent capital. Amb ell a pista, jugadors com Ante Tomic també pugen les seves prestacions.

En el partit d’aquest diumenge davant Rio Natura Monbús, el capità barcelonista va anotar 18 punts, una notable xifra en tan sols 16 minuts, amb quatre triples, 2 assistències i un 20 de valoració. Es tracta dels millors registres de l’11 del FC Barcelona Lassa en Lliga Endesa des de la final de l’ACB 2013/14. En el tercer partit d’aquella final Navarro va anotar 19 punts.

Mirant enrere

La temporada passada, però, a l’Eurolliga Navarro ja va tenir un parell d’actuacions lluïdes. Va ser al play-off de quarts davant el Lokomotiv, llavors amb Bartzokas a la banqueta. En el segon partit que els blaugranes van guanyar en terres russes, el capità va anotar 18 punts, mentre que en el quart, els seus 19 punts no van servir per superar els de Krasnodar.

Si ens remuntem a dues temporades enrere, la 2014/15, Navarro va tenir la seva millor actuació a la pista del Panathinaikos, quan l’equip, aleshores entrenat per Xavi Pascual, va superar el conjunt grec per 77-81, amb 17 punts del capità. 

Bona actuació coral

Tornant al partit contra l'Obradoiro, l’actuació de l’equip va servir per tornar a demostrar que el Palau segueix sent un fortí pel que fa a la Lliga domèstica. Per primer cop aquesta temporada es va arribar als 100 punts –abans s’havia arribat als 98 davant el Baskonia després d’una pròrroga i als 99 a Múrcia-, i fins a quatre jugadors van superar els 10 punts amb un repartiment de minuts més que pensat per part del cos tècnic el Barça Lassa (Doellman, 11 punts en 20 minuts; Navarro, 18 punts en 16 minuts; Vezenkov, 13 punts en 20 minuts, i Tomic, 15 punts en 19 minuts). L’equip, a més, va tornar a mostrar-se molt fiable des de més enllà dels 6,75 anotant 16 triples de 28 intents.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut