El Cadet A recupera el seu capità

El Cadet A recupera el seu capità

Eric Garcia debuta aquesta temporada a la Lliga després de superar la seva lesió al turmell esquerre en la treballada victòria de l’equip de Franc Artiga sobre el Vilassar de Mar (3-1)

CADET A – VILASSAR DE MAR

La victòria arriba a la segona part (3-1)

Els nois de Franc Artiga van aconseguir el primer triomf de l’any a casa davant el tretzè classificat de la Divisió d’Honor. Els blaugranes van afanyar-se a obrir la llauna per tenir el partit ben encarat des dels primers minuts de partit. Pablo Moreno va ser l’encarregat de marcar el primer gol al minut 5, tot i que 12 minuts després Amadou va fer la diana de l’empat en una jugada a pilota aturada. A la represa, el Cadet A va sortir molt fort i va apropar-se a la porteria contrària, i amb això va dificultar la tasca defensiva del Vilassar de Mar. Al minut 51, Jaume Cuéllar va avançar el Barça al marcador, i tres minuts després Adrià Bernabé aprofitava l’embranzida local per sentenciar l’enfrontament amb el 3-1 definitiu. L’altra nota positiva de l’enfrontament va ser que el capità del Cadet A, Eric García, va debutar a la Lliga després de superar la lesió al turmell esquerre que es va fer amb la selecció espanyola Sub-17 a la pretemporada. Els de Franc Artiga són segons, a un punt de l’Espanyol, i la setmana vinent buscaran una altra victòria a casa de l’Escola Futbol Gavà, onzè classificat.  

NÀSTIC B – CADET B

Triomf contundent a camp contrari (0-5)

Els nois de Cristian Catena mantenen la seva línia ascendent de joc i van guanyar amb autoritat el partit disputat a terres tarragonines davant del Nàstic B (0-5). El Cadet B només va trigar 20 minuts a obrir la llauna amb un gol obra de Jaume Jardí, que lidera el Pitxitxi de la categoria amb 15 gols. El gol blaugrana va obrir sis minuts elèctrics en què el Barça va anotar dos gols més. Marc Lachévre va anotar el 0-2 i Aschalew Sanmartí feia el 0-3. Un dels altres jugadors més destacats va ser Zacarias Ghailan, que va fer dos gols més a la segona part per sentenciar el matx. El Cadet B lidera el Grup 1 de la Preferent amb 11 punts d’avantatge sobre el Vilanova i el Cornellà B, que aquesta setmana s’han deixat punts en els seus respectius partits. La propera jornada rebrà la visita del Castelldefels a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

AT. SEGRE – INFANTIL A

Una remuntada que permet continuar líders (1-2)

Els blaugranes van haver d’afrontar un resultat en contra, però van sortir-se’n amb nota amb una remuntada que els permet mantenir el liderat. L’At. Segre va obrir el marcador al minut 34 amb una diana de Jordi Gimeno. Tot i això, els nois de Carles Martínez van avançar línies i van crear ocasions de gol que feien que la defensa local estigués cada vegada més descol·locada. Leo Dos Reis va aprofitar l’avinentesa per trobar el forat necessari i marcar el primer gol blaugrana al minut 58, i dos minuts després Fermín López aconseguia sentenciar el partit amb el definitiu 1-2. Amb aquesta nova victòria, els blaugranes continuen liderant la competició amb 40 punts, empatats amb l’Espanyol. L’Infantil A ha ajornat el seu partit de la propera jornada al camp del Nàstic fins al 25 de febrer, ja que aquesta setmana es troba al Senegal, convidat per l’Academia Aspire, fent un ‘stage’ d’hivern en què disputarà dos partits amistosos contra l’Aspire Football Dreams.

INFANTIL B – NÀSTIC B

Pluja de gols a la Ciutat Esportiva (8-0)

Els nois de Sergi Milà van començar el partit amb paciència i tenint el control de la pilota. Els blaugranes de mica en mica s’anaven apropant a la porteria del Nàstic fins que en la primera gran ocasió de l’Infantil B, al minut 16, va arribar el primer gol, obra de Xavi Planas. El mateix Planas, que ja suma 18 gols a la Lliga, va arrodonir la seva bona actuació amb tres gols més aconseguits entre el minut 22 i el 33. Tots en jugades de davanter centre. En remats a un toc en què va demostrar la seva qualitat. La segona part va servir per veure com l’Infantil B desplegava el seu joc de toc i com a poc a poc arribaven els gols de Bobi (min 39), Aleix Garrido (min 43), Marc Jurado (min 55) i Iker Almena (min 64). L’Infantil B es manté líder del Grup 1 de la Preferent amb dos punts d’avantatge sobre el Reus Deportiu. La propera jornada jugarà a camp del Tortosa, penúltim classificat.

SANT GABRIEL – ALEVÍ A

Primer empat de la temporada (2-2)

L’Aleví A només coneixia la victòria al Grup 1 de Preferent, però va ser el tercer classificat, el Sant Gabriel, el que va aconseguir la fita d’empatar amb ells. El resultat, per això, va ser meritori perquè els nois de Marc Serra van haver d’igualar un marcador advers, perquè van ser els locals els qui es van avançar. El primer gol el va fer Sergi Domínguez, al minut 14, i sis minuts després era Martí Almirall qui posava el 2-0 al marcador. Els blaugranes van posar tot el que estava de la seva part per lluitar per la remuntada i va ser Jan Molina qui cinc minuts després sumava la primera diana blaugrana. Això va donar forces a l’Aleví A, que va aconseguir empatar al minut 47 gràcies a Iker Bravo. Tot i l’empat, els de Marc Serra continuen liderant el Grup 1 de Preferent amb un punt més que la Damm B. L’Aleví A tindrà dos partits aquesta setmana. El dijous jugarà a les 18.45 h el partit ajornat de la tretzena jornada a camp de l’Escola Futbol Gavà i el diumenge jugarà el partit de la propera jornada de Lliga al camp del Cerdanyola Vallès.

MOLLET – ALEVÍ B

Continua la lluita pel lideratge (1-3)

Els blaugranes van plantar cara a un rival gens fàcil, el Mollet. Els nois de Jordi Pérez sabien que s’enfrontaven a un dels equips que més gols ha marcat a la competició, però, malgrat tot, no es van deixar intimidar. Segurs de si mateixos i amb les idees molt clares van anar a buscar el gol des dels primers instants de l’enfrontament, i el van trobar al minut 4. Elliot Cervellera va ser l’encarregat d’obrir la llauna i fer que l’Aleví B dugués les regnes del partit. Tot i això al minut 21 Jan Rodríguez va marcar el gol de l’empat, però els blaugranes tan sols van necessitar un minut més per tornar a posar l’avantatge al marcador amb una diana d’Arnau Garcia (min 22). Amb l’avantatge, els de Jordi Pérez no es van conformar i al minut 46 Joan Anaya va enviar la pilota al fons de la xarxa sentenciant l’enfrontament amb un 1-3 definitiu. Amb aquesta victòria, els blaugranes són segons amb 42 punts, a un de l’Espanyol A que lidera el Grup 2 de Preferent. L’Aleví B jugarà la propera jornada al camp de L’Hospitalet Centre Esports B, desè classificat.

ALEVÍ C - CASTELLDEFELS

Amb la mateixa bona línia de sempre (7-2)

L’Aleví C segueix amb el mateix bon ritme que ja tenia a l’inici de la temporada i va aconseguir una treballada victòria davant de Castelldefels (7-2) que li permet seguir com a líder de la classificació. Al minut 3, els nois de David Sánchez ja van posar-se per davant del marcador amb un gol de Jan Quiles i des d’aquell moment ja van ser un clars dominadors del matx. Marc Guiu, amb un hat-trick, va ser un dels jugadors més destacats del partit, juntament amb Jan Quiles, que va poder anotar dos dianes. Héctor Fort i Dereck López van arrodonir la victòria. A la part de dalt de la taula, les posicions estan certament igualades, però els blaugranes són forts mentalment i toleren bé la pressió de tenir l’Atlètic Sant Just a la segona posició a només dos punts de diferència. L’Aleví C, que dijous jugarà a casa el seu partit ajornat de l’onzena jornada de Lliga contra l’Escola Futbol Gavà, és el tercer equip del futbol formatiu amateur blaugrana, després de l’Aleví A i del Benjamí A, que supera, amb 105, la barrera dels 100 gols. La propera jornada jugarà al camp del Santboià, cinquè classificat.

ALEVÍ D – PB BARCELONISTA ANGUERA

La victòria més contundent de la temporada (11-0)

Els nois de Dani Horcas van aconseguir la victòria més contundent de la temporada davant de la PB Barcelonista Anguera (11-0). L’Aleví D va sortir molt concentrat des que la pilota va començar a rodar i  Mateo Sciancalepore, amb menys de cinc minuts, va aconseguir tres gols que gairebé sentenciaven el partit. Ethan Torreira també va ser un dels altres jugadors més destacats del partit, ja que també va aconseguir tres gols. Agustín Gutiérrez, Iván Rodríguez (2) i Gudjohnsen (2) van arrodonir la golejada. Els números del Aleví D són d’un equip molt competitiu, els de Dani Horcas tenen 72 gols a favor i només 10 en contra i lideren el Grup 2 de Primera Divisió amb un punt d’avantatge sobre el Sant Gabriel B. La propera jornada visiten el camp del quart classificat, el Cornellà C.

SANT CUGAT ESPORT B – BENJAMÍ A

Segona golejada consecutiva (0-12)

Imparables. Així és com han començat l’any els nois de Jordi Font, i més després de golejar el Sant Cugat Esport B per 0-12. Els blaugranes són l’equip que més gols ha marcat de la competició, amb un total de 122, seguit de l’Espanyol, que en duu 74. El primer gol no va arribar fins al minut 9 de les botes de Pol Caramés, però a partir d’aquest moment va ser quan es va iniciar la golejada. Lamine Yamal (4), Marc Bernal (2), Pol Duran (2), Joel Escaler (2) i Xavi Castellanos van arrodonir la victòria. Els locals no van tenir opcions per marcar i els blaugranes van acabar l’enfrontament sense cap gol en contra. Els de Jordi Font són segons amb 42 punts per darrere de l’Espanyol, que en té 45. La setmana vinent el Benjamí A jugarà a domicili al camp del Vilassar de Dalt, dotzè classificat.  

BENJAMÍ B – SANT CUGAT ESPORT A

El líder desaprofita moltes ocasions i ho acaba pagant (2-2)

Els nois d’Oscar Jorquera van empatar a 2 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant del Sant Cugat Esport A després de disputar un partit en què van desaprofitar moltíssimes oportunitats, algunes d’aquestes increïbles, i on el porter rival Aleix González va ser l’autèntic heroi. Els blaugranes van començar el matx perdent, per culpa d’un gol de Gaizka Hernández, però poc després van poder posar la igualada al marcador gràcies a una acció de Gibert Jornada. Tot i posar-se per davant, amb un gol de Quim Junyent, finalment el Sant Cugat Esport A va poder establir el definitiu 2 a 2 gràcies a una acció a pilota aturada. Tot i aquests primers punts que s’escapen de la temporada, el Benjamí B lidera el Grup 1 de preferent amb 8 punts d’avantatge, precisament, sobre el Sant Cugat Esport A. La propera jornada tornaran a jugar a casa contra el Santboià.

BENJAMÍ C - VILADECANS

Partit controlat i tres punts més al sarró (3-1)

El Benjamí C està imparable i, mostra d’això, és una nova victòria, aquesta vegada davant el Viladecans (3-1). Els blaugranes van començar marcant al minut 18 de les botes de Madou Murcia i a partir d’aquí van tenir el partit totalment controlat. Al minut 34, Samakou Nomoko va posar el 2-0 al marcador i tot just un minut després Madou Murcia tornava a aparèixer per enviar el tercer gol al fons de la xarxa de la porteria del Viladecans. Els visitants no es donaven per vençuts i Marc Fernández va marcar el primer i únic gol del Viladecans, però no els va servir per sortir victoriosos de l’enfrontament. El Benjamí C continua liderant el Grup 1 de la Primera Divisió amb 39 punts, sis més que el Cornellà D. El proper partit que disputaran els blaugranes serà davant el Santboià, sisè classificat.

PB COLLBLANC SANTS – BENJAMÍ D

Meritori empat al camp del líder (2-2)

Els nois d’Alexis Pintó tenien un partit de nivell davant el primer classificat del Grup 2 de Primera Divisió, la Penya Barcelonista Collblanc Sants. Els gols van trigar a arribar perquè tot i que els dos conjunts intentaven crear ocasions, cap dels dos podia culminar. Els locals van ser els que van obrir la llauna amb un gol de Marçal Llampayas al minut 43. Els blaugranes no volien quedar-se enrere i dos minuts després Boussou William dibuixava l’empat al marcador. Tot i això, la PB Collblanc Sants només va necessitar un minut per tornar a avançar-se al marcador amb una diana d’Otalora. Els d’Alexis Pintó van reaccionar ràpid i un minut més tard Àlex Cantarell marcava el definitiu 2-2. Els blaugranes són sisens amb 24 punts i segueixen lluitant per escalar posicions a la competició. La setmana vinent es veuran les cares amb el Santboià, tretzè classificat.

PREBENJAMÍ – SANTFELIUENC B

Continuen amb el bon to de joc (6-1)

El Prebenjamí va sumar una nova victòria davant del Santfeliuenc B (6-1) que permet a l’equip de Juanan Gil continuar sumant punts i mantenir-se a la primer plaça de la Lliga. Els blaugranes van començar ben d’hora amb el domini del partit i al minut 1 Ismael Ziani va posar per davant al Barça. Tot i l’empat dels rivals al minut 10, els nois de Gil van ser capaços de refer-se de la igualada i, vuit minuts després, ja van tornar a  posar-se per davant. Ethan Rodríguez va ser un dels jugadors més destacats del partit, ja que va aconseguir les dues dianes finals. Abans havien marcat Álex Navio, en pròpia porta, i Michal Zuk i una altra vegada Ziani. El bon joc exhibit pels blaugranes fa que estiguin líders amb tres punts d’avantatge sobre l’Escola Futbol Gavà D. La propera jornada juguen al camp del darrer classificat, l’Espluguenc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut