At. Saguntino – Barça B: Començar la segona volta amb bon peu

At. Saguntino – Barça B: Començar la segona volta amb bon peu

17 hores (Barça TV i Esport 3): Els de Gerard López volen continuar al liderat contra un rival que només ha perdut un partit a casa

El Barça B visita aquest diumenge (17 h / Barça TV i Esport 3) el camp de l’Atlètic Saguntí, un dels equips més forts a casa, on només ha perdut un partit. A la primera jornada el duel al Miniestadi es va saldar amb una victòria blaugrana per 3 a 1 amb un hat-trick de Marc Cardona. Ara mateix, el Saguntí és 11è amb 23 punts amb cinc victòries, vuit empats i sis derrotes. Esteve, el seu màxim golejador, amb sis gols, és l’home més perillós.

Declaracions de Gerard López:

“Comença la segona volta amb el mateix objectiu, intentar continuar a les places de play-off, que no hem deixat des de la primera jornada, des que vam guanyar el Saguntí a casa per 3 a 1. És un equip competitiu, difícil. A casa només han perdut un partit i han guanyat rivals importants a la classificació. Tenim la mateixa confiança de treure'n un bon resultat”.

“Respectem el rival, serà complicat i haurem de posar-ho tot, com va passar al camp de l’Ebro. És important que recuperem alguns efectius després d’aquestes tres setmanes sense competir; tinc la majoria de la plantilla a disposició de la convocatòria”.

Aleñá, Varo, Perea, Vilanova, Nili i Cucurella, novetats

L’equip va viatjar aquest dissabte després de l’entrenament cap a Sagunt, on descansarà abans del partit de diumenge a les 17 hores al camp de Morvedre. La llista de convocats és la següent: Suárez, Varo, Nili, Cucurella, Vilanova, Borja, Marlon, Fali, Gumbau, Sarsanedas, Xemi, Kaptoum, Aleñá, Paik, Perea, Dani Romera, Rafa Mujica i Alfaro. Són baixa per lesió Martínez, Tarín i Marc Cardona, mentre que es perden el partit per sanció Palencia i Moisés. Carbonell i Abeledo s’han quedat a Barcelona per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut