Gerard López: “Volem que la gent vingui al Mini després del Camp Nou”

Gerard López: “Volem que la gent vingui al Mini després del Camp Nou”

El tècnic del filial demana el suport de l’afició en un partit contra un rival directe com és l’Hèrcules

Aquest dissabte torna el futbol de Segona Divisió B al Mini i ho fa amb un partidàs del primer contra el tercer de la classificació, Barça B i Hèrcules (19 hores / Barça TV i streaming) just després del partit del primer equip al Camp Nou. L’entrenador Gerard López han parlat de les sensacions abans del partit amb Barça TV.

Declaracions Gerard López:

“Només pensem en l’Hèrcules, un vell conegut però que se’ns ha donat bé, hem guanyat les dues vegades a Alacant i l’any passat vam empatar aquí a casa. Ve en una bona ratxa, és dels equips més potents sens dubte de la categoria. Un equip fet per jugar, l’any passat es van quedar a les portes a l’últim play-off amb el Cadis i tornen a estar allà, és un rival directe”.

“És una plantilla experta i a la vegada amb moltíssima qualitat. Segurament ens voldran prendre la pilota, tenen suficients arguments com perquè tinguem problemes en defensa i haguem d’estar molt fins amb la pressió per treure la pilota però també a la vegada o estan còmodes quan han de defensar, és un equip fet per atacar”.

“La classificació, la imatge de l’equip, la il·lusió que tenim en molts dels nostres jugadors, crec que ja són arguments suficients com perquè la gent pugui venir a recolzar a l’equip al Mini”.

“Tinc la sensació que els darrers partits al Mini ja estem tenint més públic al Mini i demà amb el partit del primer equip que juga abans pot ser que faci que la gent creui el carrer i vingui del Camp Nou al Miniestadi i per nosaltres sempre és agradable veure que el Mini enganxa a gent i la gent està il·lusionada en que l’equip està fent les coses bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut