Ribas, Claver i Doellman expliquen com és Faverani, el nou pivot del Barça Lassa

Ribas, Claver i Doellman expliquen com és Faverani, el nou pivot del Barça Lassa

Tots tres van coincidir amb el pivot brasiler a València i expliquen diferents virtuts del ‘13’ blaugrana

Pau Ribas, Víctor Claver i Justin Doellman van jugar, en diferents temporades, amb Vitor Faverani. Mai van coincidir tots quatre, però tots ells guarden un bon record del pivot brasiler, que va jugar al València Basket del 2011 al 2013.

La primera temporada de Faverani a terres valencianes, el curs 2011/12, va coincidir amb Víctor Claver, que en aquell moment era el capità de l’equip i amb el qual manté una molt bona relació: “És un jugador diferent. És una persona molt propera amb tothom, que té bon tracte des del primer moment i que transmet alegria. Em segueix dient ‘capi’ i ja li he dit que aquí el capità és en Juan Carlos Navarro”, comenta Claver entre somriures.

“És fàcil jugar amb ell”

“Estic molt content de tornar-lo a veure. És un gran jugador, físic, alt, i que ens anirà molt bé tant en atac com en defensa”, comenta Justin Doellman, que va coincidir amb Faverani el curs 2012/13, temporada en la qual van arribar a la final de la Copa del Rei, contra el Barça, i van caure en favor dels blaugranes.

Pau Ribas, per la seva banda, comenta que amb Faverani, amb el qual també va jugar-hi el curs 2012/13, “ens enteníem bé a la pista, és un jugador amb el qual és fàcil de jugar, amb potencial i té un talent increïble per la posició que ocupa”. A més, l’escorta blaugrana explica que “ofensivament té talent al pal baix, pot llançar de fora i ens pot donar coses diferents a l’Ante, ja que és un pèl més explosiu i juga més per sobre l’anella. Espero que formin una gran parella”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut