Barça Lassa B – Melilla Baloncesto: Se’ls escapa el triomf per dos mals minuts (61-67)

Els de Julbe es queden sense el premi de la victòria tot i haver manat en el partit en diferents moments

El Barça Lassa B segueix sense trobar el camí de la victòria. Cada cop juga millor, té més minuts bons, però la falta d’experiència els colpeja en el tram decisiu del partit. Aquest diumenge, a la Ciutat Esportiva, els d’Alfred Julbe van saber patir tot i el desencert inicial (5-11) i van capgirar un marcador advers gràcies a un molt bon segon quart de Peno i Trias (21-14 i 26-25 al descans).

En la represa, el Melilla es va encomanar al pivot Fall per posar-se per davant, tot i que el partit estava obert (41-45), i en l’inici de l’últim quart un parcial de 3-10 va ser massa per als de Julbe (45-56), que es van tornar a situar a quatre punts (59-63) amb les cistelles de Peno. Tot i així la remuntada no va ser possible i el filial va acabar sumant la 18à derrota de la temporada.

Les notes positives del partit van ser el partit de Peno, que entrena habitualment amb el primer equip, i que va anotar 22 punts, va repartir 7 assistències per a una valoració de 26 i també la gran defensa i intensitat dels de Julbe, que de ben segur que tornaran a guanyar més aviat que tard si segueixen treballant d’aquesta manera.