Jordi Alba: “La Ciutat Esportiva és la meva segona casa”

Jordi Alba: “La Ciutat Esportiva és la meva segona casa”

Quan es compleixen 15 anys de l’inici de les obres de la Ciutat Esportiva, el lateral blaugrana recorda la col·locació de la primera pedra com un moment “molt especial”

Aquesta setmana s’han complert 15 anys de l’inici de les obres de construcció de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Concretament va ser el 22 de gener del 2002. Uns mesos abans, el desembre del 2000, es procedia a la col·locació de la primera pedra als terrenys de Sant Joan Despí que el FC Barcelona havia adquirit l’any 1987. Aquell dia van participar diversos jugadors de la Masia, i el protagonista de l’acte simbòlic va ser un jove Jordi Alba. Aleshores tenia 12 anys i jugava a les categories inferiors del Barça. Ara, 15 anys després, és un dels puntals del primer equip del Barça i recorda aquell dia com un moment “molt especial i emotiu”.

Amb motiu d’aquesta efemèride, Jordi Alba destaca diversos moments a la Ciutat Esportiva, que es va inaugurar oficialment l’1 de juny del 2006. El de l’Hospitalet recorda que es va reunir als jugadors del planter: “Va ser molt emotiu perquè entre molts nens em van escollir a mi”. “Uns anys després vaig tornar al Barça i vaig trobar una Ciutat Esportiva espectacular”, afegeix. I és que Jordi Alba parla meravelles d’una instal·lació en què es reuneixen tots els equips. “Compartir un mateix espai per entrenar i jugar és maco per a tots”, afirma. El lateral, a més, explica el seu dia a dia a la Ciutat Esportiva: “És la meva segona casa perquè hi passo moltes hores; vinc just de temps, però sempre marxo dels últims. Hi tenim totes les facilitats possibles”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut