Tres blaugranes en la lluita per les medalles

Tres blaugranes en la lluita per les medalles

Sorhaindo, Mem i N’Guessan, representants del Barça Lassa a les semifinals del Mundial

La selecció francesa serà l’única en què jugadors del FC Barcelona jugaran les semifinals del Mundial d’handbol. Els francesos es van imposar per 33 a 30 a Suècia i van assolir un lloc entre els quatre millors de la competició. Els blaugranes N’Guessan i Sorhaindo van contribuir amb dos gols cadascun al triomf dels homes entrenats per Didier Dinart i ja estan entre els quatre millors equips.

El camí cap a la final de Sorhaindo, Mem i N’Guessan continua dijous a les 20.45 h en la semifinal que els enfrontarà a Eslovènia, on juga Jure Dolenec, que serà el seu company la propera temporada.

La sort no acompanya Espanya

Tomás, Viran, Entrerríos, Rivera i Pérez de Vargas no van poder assolir el pas a semifinals amb la selecció espanyola. La derrota per un gol, 29 a 30, davant Croàcia els ha deixat sense possibilitat d’assolir les semifinals del torneig.

Ara, durant la setmana que ve, els 12 jugadors blaugrana que han jugat el Mundial s’aniran incorporant progressivament als entrenaments del FC Barcelona Lassa. La competició es tornarà a posar en marxa el divendres 3 de febrer, dia en què el FC Barcelona Lassa visitarà la pista del Fraikin BM Granollers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut