L’Aleví C i el Benjamí C enlluernen

L’Aleví C i el Benjamí C enlluernen

Els equips de David Sánchez i Albert Puig superen el Cubelles, per 6-1, i el Ciudad Cooperativa, per 13-1, respectivament, i tanquen la primera volta amb un ple de victòries

CADET A - BADALONA

Triomf per seguir l’estela del líder (7-0)

Els blaugranes van tornar a demostrar la seva línia ascendent després de superar amb contundència el Badalona a casa (7-0). La golejada no va arribar, però, fins a la segona part, ja que els nois de Franc Artiga van disposar de moltes oportunitats a la primera part però només Nils Mortimer va ser capaç d’obrir el marcador al minut 7. La xerrada del descans va anar molt bé al Cadet A, ja que van sortir molt més inspirats i van ser un vendaval de joc ofensiu que els va portar a culminar la golejada amb un hat-trick de Konrad de la Fuente i tres dianes més d’Adrián Bernabé, Ansu i Miguelete. Amb aquesta victòria, el Cadet A segueix en segona posició a només un punt del líder, l’Espanyol. La propera jornada jugarà a domicili amb L’Hospitalet Centre d’Esports, el dotzè classificat.

PRAT – CADET B

Mantenen els 13 punts de marge sobre el segon (0-3)

Els nois de Cristian Catena van encadenar dissabte passat la seva catorzena victòria consecutiva a camp del Prat (0-3) que els serveix per mantenir els 13 punts de diferència sobre el segon classificat, el Cornellà B. Raúl Martínez va obrir el marcador al minut 28 i Zacarias Ghailan va fer el 0-2 abans d’arribar al descans (min 35). La segona part va ser de domini blaugrana fins que Jaume Jardí va fer el definitiu 0-3 al minut 47 que sentenciava el matx. El davanter blaugrana lidera la classificació del màxim golejador de la temporada al Grup 1 de Preferent amb 16 gols anotats en 15 partits. El Cadet B, que presenta uns números perfectes amb 58 gols a favor i només 7 en contra, jugarà la propera jornada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Vilanova, l’únic equip que l’ha guanyat aquesta temporada.

INFANTIL A – DAMM

Mala sort a la Ciutat Esportiva (2-2)

L’Infantil A no va tenir sort ahir davant de la Damm. Els nois de Carles Martínez, que tornaven a la Lliga després de l’stage viscut al Senegal, van desaprofitar moltes oportunitats de gol i van acabar cedint un empat (2-2) que els allunya momentàniament del líder, l’Espanyol. Leo Dos Reis va obrir el marcador en una excel·lent acció individual dintre de l’àrea al minut 31, però la Damm va aprofitar una jugada a pilota aturada per empatar en una acció de Muluken Gusi (min 34) abans del descans. El Barça, fins aleshores, havia desaprofitat un parell de bones oportunitats. A la segona part, el guió va ser el mateix. Arnau Farnós feia el 2-1 al minut 41 poc després que Mamadou Saidou desaprofités una gran oportunitat. La Damm, però, va aprofitar un ràpid contraatac per empatar el partit gràcies a una desafortunada acció de Simons que va acabar en gol en pròpia porta. El Barça, amb un partit menys que ha de jugar el 25 de febrer a camp del Nàstic, és ara segon, a cinc punts de l’Espanyol, i la propera jornada visita el difícil camp del Cornellà, cinquè classificat.

INFANTIL B – CORNELLÀ B

Bona victòria contra un rival molt exigent (3-0)

L’Infantil B va aconseguir una victòria de mèrit a la Ciutat Esportiva davant un rival molt exigent com és el Cornellà B (3-0), que els permet mantenir-se líders una jornada més amb dos punts d’avantatge sobre el Reus Deportiu. Els nois de Sergi Milà van oferir una primera part excepcional que va segellar amb dos gols de Gerard González, en una segona acció després del llançament d’un córner (min 16), i Xavier Planas, en una gran jugada individual (min 28). El Cornellà B va prémer a fons l’accelerador a l’inici de la segona part, però el Barça va saber defensar-se i va ser capaç de trobar el tercer gol en una sensacional acció de contraatac que va culminar Iker Almena (min 60). La setmana vinent, els blaugranes es veuran les cares amb l’Escola de Futbol Gavà, desè a la classificació.  

ALEVÍ A – PENYA BARCELONISTA CINC COPES

Triomf contundent davant del darrer classificat (13-1)

L’Aleví A va aconseguir un contundent resultat davant de la Penya Barcelonista Cinc Copes per 13-1 i que serveix perquè els nois de Marc Serra puguin mantenir la primera posició amb quatre punts d’avantatge sobre la Damm B. Els blaugranes tenen una gran capacitat golejadora i una bona solidesa defensiva per arribar a poder marcar 13 gols en un partit. Gerard Hernández, que va apuntar-se un pòquer de gols, va ser un dels jugadors més destacats del partit juntament amb Jan Molina, que va aconseguir un hat-trick. Els blaugranes, al primer minut de partit, ja havien obert el marcador, amb un diana del mateix Hernández. Raúl Alarcón, Iker Bravo (2), Solo Traore, Pau Fernández i Pau Ortega van arrodonir la golejada. L’Aleví A jugarà la propera jornada al camp del Sitges, catorzè classificat.

ALEVÍ B – ESPANYOL A

Segona derrota de la temporada (1-2)

L’Aleví B de Jordi Pérez va tornar a perdre davant l’Espanyol A, aquesta vegada per 1-2, i veu com els blanc-i-blaus s’allunyen ja a quatre punts en la classificació. Al minut 6, una bona centrada d’Izan Sarmiento va caure a peus de Kareem Tunde, que després d’una mitja volta va rematar des de la banda dreta. Cinc minuts després, l’Espanyol va tornar a gaudir d’una altra bona oportunitat després que l’àrbitre xiulés un penal a favor dels visitants, però Alex Honrubia va aturar-lo. Tot i que el Barça intentava acostar-se a la porteria contrària, la defensa sòlida de l’Espanyol ho impedia. Mentrestant, els blanc-i-blaus lluitaven fins que van tornar a trobar el gol al minut 44, novament de les botes de Kareem Tunde. A pocs minuts del final, Iker Córdoba va aconseguir marcar el primer i únic gol blaugrana, però no va ser suficient, tot i la bona actitud dels nois de Jordi Pérez, per remuntar l’enfrontament. Després de la derrota, l’Aleví B es veurà les cares la propera jornada amb el Granollers, onzè classificat.

ALEVÍ C – CUBELLES

Una primera volta perfecta (6-1)

Els nois de David Sánchez van guanyar el seu partit del cap de setmana davant del Cubelles, per 6-1, i van tancar una primera volta perfecta en què han sumat 15 victòries en 15 partits, amb 125 gols a favor i només 18 en contra. L’Aleví C va sortir amb un ritme molt intens des que la pilota va començar a rodar i ja al minut dos de partit va obrir el marcador amb un gol de Marc Guiu. Els blaugranes van aconseguir el control de la pilota sobre la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i això va fer que arribessin els gols. Al minut 20 de partit, el Barça ja guanyava per 3-0, amb dos gols més d’Alejandro Domínguez i Arnau Pradas, i deixava gairebé el matx sentenciat. Pol Montesinos, Jon Pilar i Jan Quiles van anotar a la segona meitat. L’Aleví C lidera el Grup 1 de la Primera Divisió amb cinc punts d’avantatge sobre l’Atlètic Sant Just. El Barça rep la propera jornada el Conellà D, tercer classificat, a la Ciutat Esportiva.

ALEVÍ D – SANT GABRIEL B

Primera derrota de la temporada (2-4)

L’Aleví D tenia un repte complicat, com era el de guanyar un dels seus immediats perseguidors, el Sant Gabriel B. Els visitants duien una bona ratxa que els va permetre afrontar el partit a camp contrari amb seguretat i amb confiança. Tot i això, al primer minut de partit Santos Ortiz va truncar les seves esperances obrint la llauna per a l’Aleví D. Els nois de Dani Horcas dominaven el partit quan al minut 11 Guillem Roig va empatar. El Sant Gabriel B va aprofitar l’avinentesa per marcar l’1-2 de les botes de Valentín Luciano, però quatre minuts després Héctor Fort va tornar a dibuixar l’empat al marcador. Quan els blaugranes estaven plantant cara i tenien el domini de l’enfrontament, una altra diana de Valentín Luciano al minut 38 donava avantatge al Sant Gabriel B i descol·locava els locals. Al minut 55, Ali Hossein va marcar el 2-4 definitiu. Tot i la derrota, els blaugranes segueixen liderant el Grup 2 de la Primera Divisió empatat a punts, això sí, amb el Vila Olímpica. La propera jornada, els blaugranes es veuran les cares amb l’Espluguenc, el darrer classificat de la competició.

BENJAMÍ A – BADALONA

Tercera golejada consecutiva  (16-0)

El Benjamí A va obtenir una amplia victòria davant del Badaloma, per 16-0, que suposa la seva tercera golejada consecutiva després de les obtingudes contra el Parets (18-0) i el Sant Cugat Esport B (0-12). Els nois de Jordi Font van començar a dominar des del minut 2. Rubén Nuñez va obrir el matx ben d’hora i des d’aquest moment no van parar d’arribar gols. Marc Bernal i David Escoda van ser dos dels jugadors més destacats del partit, ja que tots dos van aconseguir un hat-trick. Xavi Castellanos (2), Lamine Yamal (2), Pol Durán, Joel Escaler, Landry, David Sáez i Álex Cañada en pròpia porta van arrodonir la golejada. El Benjamí A, que té un partit ajornat a camp del Vilassar de Dalt que jugarà l’1 de març, és segon a sis punts del líder, l’Espanyol. La propera jornada rebran la visita del Vic Riuprimer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

VILASSAR DE MAR – BENJAMÍ B

Victòria per seguir líders amb 9 punts d’avantatge (2-4)

Els nois d’Òscar Jorquera van aconseguir un bon resultat al camp del Vilassar de Mar per 2 a 4. Els blaugranes van poder avançar-se al marcador al minut 10 amb un gol obra de Quim Junyent. Tot i la reacció ràpida de l’equip local, que va empatar deu minuts després, el Benjamí B va refer-se ràpidament amb una diana d’Iker del Moral, però els locals van tornar a repetir la mateixa jugada i van tornar a posar la igualtat al partit. El Benjamí B té una gran capacitat de reacció i finalment va tancar el partit amb dues dianes de Denis Cruz (min 39) i Lassana Diaby (min 47). Amb 49 punts, el Barça és líder, amb nou punts d’avantatge sobre el Cornellà A, i té 93 gols a favor i només 16 en contra. La propera jornada jugarà, precisament, al camp del Cornellà.

BENJAMÍ C – CIUDAD COOPERATIVA

Ple de victòries a la primera volta (13-1)

Els nois de Albert Puig van guanyar a la Ciudad Cooperativa per 13-1 i tanquen una primera volta perfecta amb un ple de victòries. El Benjamí C va obrir el marcador al minut 4 amb un gol de Madou Murcia, que després marcaria dos més. El gran protagonista del partit va ser, però, el blaugrana Broulaye Chama, que va anotar quatre dianes. Nomoko (2), Albert Vicens, Arnau Mares i Roger Casadevall (2) van arrodonir la golejada. Nomoko, amb 22 gols, i Madou Murcia, amb 21, lideren la classificació del Pitxitxi. Els blaugranes, líders amb 9 punts d’avantatge sobre el Cornellà D, tenen 95 gols a favor i només 10 en contra i la propera jornada rebran a casa al Castelldefels.

TECNOFUTBOL – BENJAMÍ D

Tornen a guanyar fora de casa (2-7)

El Benjamí D d’Alexis Pintó es va imposar al camp del Tecnofutbol per 2-7 i va trencar una mala ratxa fora de la Ciutat Esportiva que durava des del 13 de novembre passat. Els blaugranes, que van començar marcant al minut dos, amb un gol d’Àlex Cantarell, van dominar gairebé tots els registres del partit i ràpidament van aconseguir el control de l’esfèric. David Julià va ser un dels jugadors més destacats del partit amb un hat-trick. Roger Martí, Nuhu Fofana i Alexis Gómez van tancar la golejada. Els blaugranes tot i estar sisens a la classificació, a cinc punts del líder, el Sant Gabriel, demostren bones dinàmiques de partit i de joc per poder encarar el tram final de la temporada amb les màximes garanties possibles. L’aspiració de l’equip és solida i de mica en mica van agafant més dinàmiques positives per lluitar pels llocs més alts. La propera jornada jugaran al camp de la Penya Barcelonista Cinc Copes.

PREBENJAMÍ – LEVANTE LAS PLANAS

Onzena victòria consecutiva (3-1)

El Prebenjamí de Juanan Gil segueix amb la ratxa de victòries i aquesta vegada va reafirmar el lideratge davant el Llevant les Planes (3-1). L’esforç dels blaugranes i l’ímpetu sobre el terreny de joc van fer que dominessin des dels primers minuts de partit. El primer jugador a obrir la llauna va ser Pau Berges, que va marcar el primer gol al minut 11. Michal Zuk va marcar el 2-0 al minut 26 i quatre minuts després Marc Garcia va enviar la pilota al fons de la xarxa per dibuixar el 3-0 al marcador. Tot i que les coses anaven de cara per als blaugranes, el Llevant les Planes no va rendir-se i va poder marcar un gol de les botes de Raul de la Cruz. Els visitants van fer un tímid intent per provar de remuntar, però el Prebenjamí va impossibilitar que el resultat anés més enllà del 3-1 final. La propera jornada els de Juan Antonio Gil, líders amb 4 punts d’avantatge sobre el Can Vidalet, jugaran amb el Cornellà, cinquè classificat del grup 5 de la Segona Divisió Benjamí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut