RCD Espanyol – Juvenil A: Victòria contra el segon per acariciar el títol (0-1)

RCD Espanyol – Juvenil A: Victòria contra el segon per acariciar el títol (0-1)

Els blaugranes estan més a prop d’aconseguir el títol després de guanyar per la mínima el seu immediat perseguidor gràcies a un gol de Carles Pérez al minut 55

Els homes de Gabri Garcia s’enfrontaven a un rival complicat. L’Espanyol, equip que els trepitja els talons al grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil, els ha rebut a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Però, lluny d’acovardir-se, els blaugranes han lluitat des dels primers minuts.

Conscients que el partit d’anada el van guanyar (4-1), el Juvenil A ha reforçat la línia ofensiva per buscar un gol matiner que li servís de coixí per encarar el partit amb confiança. Però els blaugranes s’han trobat amb una defensa blanc-i-blava sòlida i organitzada per evitar els atacs  del conjunt de Gabri Garcia. Tot i concentrar el seu joc a l’àrea contrària, l’Espanyol ha estat el primer d’acostar-se a la porteria d’Iñaki Peña al minut 9. Ivan Gil ha xutat des de lluny, però la pilota ha fregat el travesser.

Paciència i seny

El mur blanc-i-blau ha obligat els blaugranes a jugar amb paciència per intentar trobar un forat enmig d’una defensa ben col·locada. El joc s’ha centrat al mig del camp, però el Juvenil A ha dut les regnes del partit i ha traspassat en més ocasions la línia de tres quarts. L’atreviment per sortir més enllà de l’àrea blaugrana ha possibilitat al Barça tenir l’oportunitat més clara del partit després d’un xut a boca de canó d’Alasana Maneh que ha aturat Edu Frías.

El Barça ha mogut la pilota i ha jugat de manera vertical per buscar el gol, però no ha pogut evitar l’empat a zero al marcador a la mitja part.

El desenllaç, a la represa

A la segona meitat els blaugranes s’han fixat un objectiu: el gol. Al minut 48 ha aparegut la primera aproximació a camp contrari, i la combinació entre Mboula i Lee ha derivat en un xut massa potent que ha desaparegut per sobre el travesser. Després de molt insistir ha arribat la recompensa. Al minut 55 Carles Pérez s’ha desfet d’Edu Frías en un un contra un i ha enviat la pilota al fons de la xarxa per posar el 0-1 al marcador. L’Espanyol ha obert línies per intentar empatar, i al minut 81 ha estat a punt d’aconseguir-ho després d’una rematada de Martí Soler que ha aturat Iñaki Peña. Els barcelonistes han pogut controlar el partit i s’han endut la victòria per la mínima de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

El Juvenil A continua liderant el grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil i augmenta la diferència de punts respecte de l’Espanyol. Els blaugranes sumen 54 punts, a 12 dels blanc-i-blaus, i cada vegada tenen el títol més a prop. La setmana vinent els homes de Gabri Garcia s’enfrontaran a l’Atlètic Balears, catorzè classificat de la competició.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut