Gerard Piqué, Andrés Iniesta i Leo Messi, a l’onze de l’any de la UEFA

Gerard Piqué, Andrés Iniesta i Leo Messi, a l’onze de l’any de la UEFA

Els tres jugadors del Barça han estat inclosos a l’equip ideal del 2016 que s’ha triat segons les votacions dels usuaris del web oficial de la UEFA

La UEFA ha fet públic aquest dijous l’equip de l’any que s’ha escollit segons les votacions dels usuaris al seu lloc web. Entre els onze jugadors que formen l’equip hi ha tres futbolistes del FC Barcelona: Gerard Piqué, Andrés Iniesta i Leo Messi. Tots tres ocupen una posició en cada línia de la formació 4-3-3 que ha resultat dels més de set milions de vots dels fans d’arreu del món.

Després d’unes setmanes de votacions, Gerard Piqué ha rebut un 39% de vots (253.437) a la seva posició; Andrés Iniesta ha obtingut un 51% dels vots al mig del camp (332.914), i a Leo Messi l’han votat el 64% dels usuaris (418.449) a la línia d’atac.

Piqué, Iniesta i Messi s’han guanyat la seva presència al millor onze del 2016 després d’aconseguir els títols de Lliga, Copa del Rei i Supercopa d’Espanya amb el Barça. L’argentí també va arribar a la final de la Copa Amèrica amb la selecció argentina. El ‘10’, a més, ha estat el màxim golejador de l’any amb 52 gols en 56 partits, just per sobre del seu company al Barça Luis Suárez, que en va marcar 47 en 52 enfrontaments.

Cal recordar que a la llista de nominats, a més dels tres blaugranes premiats, hi havia dos jugadors més del Barça: Neymar Jr i Luis Suárez.

D’aquesta manera, l’onze de l’any segons el web de la UEFA el formen: Buffon (Juventus); Ramos (Reial Madrid), Bonucci (Juventus), Boateng (Bayern de Munic) i Piqué (FC Barcelona); Modric (Reial Madrid), Kroos (Reial Madrid) i Iniesta (FC Barcelona); Ronaldo (Reial Madrid), Messi (FC Barcelona) i Griezmann (Atlètic de Madrid).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut