Entrades PSG - Barça de Lliga de Campions

Entrades PSG - Barça de Lliga de Campions

Procés de sol·licitud d’entrades, els dies 10 i 11 de gener

El proper 14 de febrer el FC Barcelona jugarà el partit d’anada de vuitens de final de Lliga de Campions davant el Paris Saint Germain al Parc dels Prínceps.

Procés de sol·licitud d’entrades

Les Penyes que vulguin sol·licitar entrades per a aquest partit ho podran fer mitjançant el formulari web que estarà disponible a partir del dia 10 de gener, a les 10 h i fins al dia 11 de gener a les 19 h. El preu de cada entrada és de 75€.

De conformitat amb els criteris de ponderació de caràcter objectiu que tradicionalment s’han aplicat hi haurà un total de 374 entrades destinades al moviment de Penyes.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la Penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona se li assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada Federació territorial efectuaran una proposta de repartiment, ponderat, corresponent a la seva zona.

Recollida de les entrades a París

D’acord amb la normativa marcada pel Club, per aquest partit la recollida es farà única i exclusivament a París els dies 13 i 14 de febrer. En cap cas es podrà fer la recollida a Barcelona, i tampoc es faran enviament d’entrades.

Les entrades seran nominals, i només s’entregarà l’entrada i la polsera al soci o penyista que se li hagi estat assignada presentant el seu DNI o passaport. Cadascú haurà de recollir la seva entrada. En el cas dels menors, l’haurà de recollir el menor sempre acompanyat per un dels seus progenitors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut