Luis Enrique: “Vull destacar la solidesa defensiva de tot l’equip”

Luis Enrique: “Vull destacar la solidesa defensiva de tot l’equip”

El tècnic asturià, que ha assegurat que el conjunt blaugrana ha fet el primer pas per accedir a semifinals, ha elogiat l’actitud i la intensitat de tot l’equip

El Barça s’ha posat per davant en l’eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei, després de superar la Reial Societat en l’anada a Anoeta. Un estadi en què els blaugranes han tornat a guanyar després d’una dècada. El tècnic Luis Enrique Martínez s’ha mostrat satisfet per la victòria i per trencar la ratxa negativa de resultats a l’estadi txuri-urdin: “Hem fet el primer pas per accedir a les semifinals, tot i que sabem que encara queda la segona meitat de l’eliminatòria. El triomf ens reforça sobretot per aconseguir-lo en un camp tan difícil per a nosaltres”.

L’entrenador asturià ha elogiat la tasca de tot l’equip, que ha “treballat moltíssim, amb esforç, actitud, concentració i atent en totes les accions”. I ha afegit: “Vull destacar la solidesa defensiva de tot l’equip. Hem pogut jugar gairebé tot el nostre joc al seu camp i això ha fet que es veiessin més les nostres virtuts i no les de la Reial”. Sobre la pressió alta que ha exercit la Reial, Luis Enrique ha destacat el xut en llarg de Cillessen com “una solució en aquest tipus de situacions”. Finalment, de cara al partit de tornada, l’asturià ha dit que “és un resultat que obliga el rival a marcar gol i això fa que l’eliminatòria sigui molt bonica”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut