Luis Enrique: “Hem fet la millor pressió sense pilota”

Luis Enrique: “Hem fet la millor pressió sense pilota”

El tècnic asturià ha destacat la bona feina de l’equip defensivament i també ha tingut bones paraules cap a Aleix Vidal

El FC Barcelona ha vençut amb contundència la UD Las Palmas (5-0) gràcies als gols de Luis Suárez (2), Leo Messi, Arda Turan i Aleix Vidal. Els blaugranes han superat amb claredat el conjunt de Quique Setién per endur-se la primera victòria de l’any a la Lliga. El tècnic blaugrana, Luis Enrique Martínez, ha destacat a la roda de premsa que “la lectura defensiva d’avui ha estat excel·lent”. A més, el tècnic blaugrana també ha volgut destacar la bona participació d’Aleix Vidal durant el partit d’avui: “Ha fet un partit excel·lent i ha jugat molt bé. Ha demostrat que està preparat per competir”Luis Enrique també ha fet referència a la bona feina que han fet el seus jugadors a l’hora de defensar sense pilota, i ha afirmat: “Estic content amb l’actuació de l’equip sense pilota, ha estat la millor de la temporada i de les millors des que sóc aquí”.

A continuació, repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

Partit:

"Un dels objectius era fer especial atenció a quan no tinguéssim la pilota perquè sabíem la qualitat de Las Palmas, un equip amb molta capacitat d'associar-se"

"En atac, a la primera part no hem tingut tanta efectivitat però en la segona hem estat més precisos"

"Tal com defensaven ells amb un 4-1-4-1, deixaven situacions clares per a les arribades dels nostres interiors i ho hem fet molt bé"

Aleix Vidal:

"L'equip surt reforçat per demostrar que necessitem de tots. Aleix Vidal ha tornat a demostrar que està preparat per competir. També han estat molt bé els dos interiors, Rafinha i André Gomes "

"Aleix Vidal físicament és un portent, amb un ritme molt alt. Té un gran nivell físic i entrena molt bé"

"Em va bé tenir tots els meus jugadors preparats i convençuts que poden aportar"

Equip:

"Aquest 2017 he vist actuacions boníssimes de l'equip, tot i que en els dos primers partits no hi hagués la justícia merescuda en el resultat"

“Nosaltres som els que vivim dia a dia. Veig com competeixen i veig el nivell que donen”

“Jo veig cada dia al Camp Nou cantant i gaudint del seu equip i espero que nosaltres puguem compensar els nostres aficionats “

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut