Juvenil A – UE Sant Andreu: Un punt més per seguir líders (0-0)

Juvenil A – UE Sant Andreu: Un punt més per seguir líders (0-0)

Els blaugranes han sumat un punt en un partit sense fortuna de cara a porta, on Guillemenot ha llançat un penal ben col·locat al minut 88 que ha aturat Joan Fernández

Després de la victòria a la darrera jornada davant el Manacor, el Juvenil A ha sumat un punt davant la Unió Esportiva Sant Andreu. En un partit on el joc dels dos conjunts s’ha centrat majoritàriament al mig del camp i on el porter Joan Fernández ha aturat un penal a Guillemenot al minut 88, cap dels equips ha pogut enviar la pilota al fons de la xarxa.

Des dels primers minuts de partit els dos conjunts han centrat el seu joc al mig del camp. Tot i que el Sant Andreu ha intentat desestabilitzar la sortida de pilota blaugrana, el Juvenil A ha pogut sortir-se’n per seguir insistint ofensivament. Els homes de Gabri Garcia no ho han tingut fàcil perquè els visitants s’han tancat al darrera i els blaugranes han hagut de combinar la pilota i jugar horitzontalment per intentar apropar-se a la porteria del Sant Andreu. Els minuts anaven passant i l’equip de Josep Vicenç Mestre ha aguantat la pressió amb paciència i amb poques opcions d’atac.

Al minut 28 el Sant Andreu ha tingut la primera oportunitat de gol amb un xut des de l’esquerra de la porteria buscant l’escaire de Josep Martínez, però la pilota s’ha perdut directament per la línia de fons. El Juvenil A ha centrat els seus esforços en intentar superar la línia de tres quarts, i al minut 31 Monchu ha generat la primera opció de gol dels blaugranes xutant una pilota que ha acabat passejant-se per l’àrea petita. Vuit minuts més tard Alasana ha tornat a intentar-ho però Joan Fernández ha evitat el gol amb una aturada.

Amb penal però sense gol

A la represa els rols s’han tornat a repetir, tot i que els de Gabri García han aconseguit avançar línies. Un dels jugadors que ha insistit més de cara a gol ha estat Alasana. Al minut 68 ha xutat amb la seva cama bona, l’esquerra, però el xut ha estat desviat. Quatre minuts més tard ho ha tornat a provar però també ha acabat sortint per l’esquerra de la porteria defensada per Joan Fernández. Al minut 73, l'opció més clara per als visitants l'ha protagonitzat Marc Montejo, quan ha caçat una passada del porter blaugrana Josep Martínez, ha rematat a porteria i Oriol Rey ha salvat sota pals.

L’oportunitat més clara dels blaugranes s’ha produït al minut 88, quan l’àrbitre ha xiulat penal a favor del Juvenil A. Guillemenot ha estat el jugador que l’ha provocat i també qui ha llençat el penal ben col·locat, però s’ha trobat amb Joan Fernández que ha aturat el xut blaugrana i ha evitat el que podria haver estat el gol de la victòria culé.

El Juvenil A segueix liderant el grup 3 de Divisió d’Honor Juvenil amb 48 punts, i la propera jornada s’enfrontarà al Sabadell, penúltim classificat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut