Google StreetView apropa al món les instal·lacions del Barça

Google StreetView apropa al món les instal·lacions del Barça

El servei panoràmic de Google Maps actualitza i incorpora noves imatges digitals dels espais que conformen els diferents recintes del Club

El FC Barcelona i Google han unit esforços per apropar l'interior de les instal·lacions del Club als internautes de tot el món. Des del dilluns 23 de gener, els usuaris poden passejar de manera virtual accedint a Google Maps i visualitzant mitjançant StreetView els diferents recintes que conformen les instal·lacions del Barça. El servei de continguts panoràmics ha actualitzat les imatges dels exteriors del Camp Nou, i ha incorporat noves àrees: l'accés 14, l'Oficina d'Atenció al Soci (OAB) o el bulevard comercial que dóna accés al museu.

Aquesta nova gravació actualitza els continguts publicats el 2011, quan per primera vegada els operaris de Google van recórrer l'espai amb les seves particulars motxilles muntades amb quinze lens panoràmiques que fotografien cada dos segons i mig en format de 360º.

Els enregistraments es mostren sobre les imatges de fons prèviament preses des de satèl·lits que componen els populars mapes de Google. A més, les imatges també es poden veure en format de realitat virtual amb l’ús d’un smartphone i les ulleres de realitat virtual Google Cardboard.

Nous espais, més continguts

Ara, i per primera vegada, la càmera de Google ha explorat tots els racons del Miniestadi, la Ciutat Esportiva Joan Gamper i la Masia, i els exteriors del recinte; o la popular pista blaugrana de patinatge sobre gel. En una segona fase, està previst que es realitzi la gravació de l'interior del Camp Nou: els espais interiors de l'estadi i les zones VIP, i també com s'afegiran les imatges actualitzades a peu de camp.

Aquesta acció forma part de la iniciativa de Google i la Generalitat de Catalunya, amb la qual es vol documentar digitalment els principals atractius turístics, culturals i arquitectònics del país, entre els quals es troben les instal·lacions blaugrana.

En la mateixa línia d'apropar l'interior de les instal·lacions, també s'ha publicat a Google l'indoor maps de l'Estadi. Es tracta d'informació geolocalitzada que permet consultar els punts d'interès en les diferents parts al Camp Nou. És a dir, punts de restauració i informació, lavabos, zones vip, punts d'atenció a personatges amb mobilitat reduïda, consultoris mèdics o ascensors. A més, s'han afegit la informació referent als accessos i les portes de l'Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut