FC Barcelona Lassa – HC Liceo: Remuntada merescuda per començar l’any (2-1)

FC Barcelona Lassa – HC Liceo: Remuntada merescuda per començar l’any (2-1)

Els gols de Pablo Álvarez i Lucas Ordoñez a la segona part capgiren la diana inicial dels gallecs i refermen el liderat d’un conjunt blaugrana que ha estat millor durant els 50 minuts

El FC Barcelona Lassa ha sumat una victòria de luxe contra el Liceo per començar el 2017 de la millor manera possible. El conjunt de Ricard Muñoz ha hagut de capgirar a la segona part el gol inicial de De Benedetto per als gallecs. Una remuntada amb accent argentí, ja que els gols han estat de Pablo Álvarez i Lucas Ordoñez –el segon, de falta directa. En un partit en què els porters han estat els màxims protagonistes i en què s’ha registrat la segona millor entrada de la temporada al Palau (2.508 espectadors), el Barça Lassa referma el liderat de l’OK Lliga. Ara suma 40 punts i manté la distància de cinc respecte del Club Patí Vic.

El resultat advers al descans no reflectia el que s’havia vist sobre la pista durant els primers 25 minuts. El Barça Lassa ha dut les regnes del joc en tot moment, i ha gaudit de les millors ocasions. En els primers compassos, la defensa tancada del Liceo ha obligat els blaugranes a provar sort des de la distància. Amb possessions llargues, els culers combinaven millor i disposaven d’ocasions clares, però sempre es trobaven amb les aturades de Xavi Malián. En les comptades arribades dels gallecs, Sergi Fernández també intervenia amb solvència.

Marcador injust...

Després d’uns minuts en els quals la superioritat blaugrana ha estat molt clara i en què Pablo Álvarez i Matías Pascual han estat a punt d’inaugurar el marcador, ha arribat el gol inesperat del Liceo. Di Benedetto, definint a boca de canó, ha avançat el conjunt gallec al minut 14. El gol no ha afectat el Barça Lassa, que ha continuat duent la batuta del matx. Lucas Ordoñez i Matías han estat a punt d’empatar amb dues ocasions claríssimes. La millor oportunitat, però, ha arribat després d’una targeta blava a l’autor del gol gallec. El Barça no ha aprofitat ni la falta directa –executada per Lucas– ni els dos minuts de superioritat numèrica.

...i reacció amb toc argentí

Una gran intervenció de Sergi Fernández ha posat el punt i seguit al partit. En tornar dels vestidors, la intensitat del joc ha anat a més. El Liceo defensava, amb tot, el seu avantatge, i el Barça Lassa buscava tornar a igualar el marcador. Xavi Malián ha continuat sent el protagonista absolut, ja que ha aturat tots els intents blaugrana. Fins que, al minut 34, una ràpida jugada ha acabat en el gol de Pablo Álvarez entrant amb potència des del darrere. A la jugada següent els àrbitres han anul·lat una diana que el Palau ja celebrava. El partit tornava a començar, i l’emoció era màxima.

Amb dues ocasions consecutives al contraatac, els dos equips han fregat el gol. Sergi Fernández, primer, i Xavi Malián, després, han tornat a salvar els equips respectius. Malián ha tornat a destacar, però en aquest cas en sentit negatiu per al seu equip. Els àrbitres l’han obligat a ser substituït per haver anat a parlar amb la banqueta sense el seu permís abans d’una falta directa. Una acció en què, amb Shehda –porter suplent– sota pals, Lucas Ordoñez ha culminat la remuntada del Barça Lassa amb una definició de classe. Els blaugranes havien aconseguit el més difícil, i els 2.508 espectadors del Palau empenyien l’equip cap al primer triomf de l’any amb 12 minuts per jugar-se.

Marc Coy, pitxitxi del conjunt gallec, ha enviat als núvols un penal, i després Sergi Fernández ha confirmat el seu excel·lent partit aturant una falta directa –per la desen0a falta– a Josep Lamas. Així, el partit ha entrat en la fase decisiva amb el Barça per davant. Malián ha aturat una falta directa a Pablo Álvarez que hauria pogut sentenciar el triomf a tres minuts per a la fi del matx. L’emoció ha estat intensa fins al final, i el Barça Lassa ha pogut celebrar una victòria que el manté sòlid al capdavant de l’OK Lliga amb 40 punts.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut