Primer entrenament de la setmana per preparar la Copa

Primer entrenament de la setmana per preparar la Copa

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat per preparar la tornada dels quarts de la Copa del Rei davant la Reial Societat després de vèncer a Ipurua a la Lliga

El FC Barcelona ja prepara la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de vèncer amb contundència l’Eibar en la darrera jornada de Lliga de la primera volta.

Una sessió que inaugura la setmana en què, a més, també hi han estat presents quatre jugadors del Juvenil A blaugrana: Jordi Tur, Jordi Mboula, Alasana Manneh i Oriol Rey.

Els homes de Luis Enrique afronten una setmana amb doble partit. Els culers rebran dijous al Camp Nou la Reial Societat (21.15 h) per intentar certificar el pas a les semifinals de la Copa del Rei, després de vèncer a l’anada a Anoeta per 0-1 amb gol de Neymar Jr de penal. En menys de tres dies, arribarà el compromís de Lliga a Sevilla davant el Betis (diumenge, 12.00 h), en el primer partit de la segona volta. Sens dubte una setmana intensa amb un doble enfrontament complicat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut