FC Barcelona Lassa – FC Porto: Remuntada per recuperar el liderat (3-1)

FC Barcelona Lassa – FC Porto: Remuntada per recuperar el liderat (3-1)

Els de Ricard Muñoz assoleixen un triomf al Palau contra els portuguesos gràcies als gols de Matías Pascual, Bargalló i Ordoñez

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins torna a ser líder. Els blaugrana han superat el Porto de Guillem Cabestany (3-1) en un partit seriós, en què ha estat necessari remuntar un 0-1 inicial per acabar guanyant. Un triomf, amb gols Matías Pascual, Pau Bargalló i Lucas Ordoñez, que permet als de Ricard Muñoz recuperar el liderat que havien perdut precisament a Portugal, en el 2-1 contra el Porto al Dragao Caixa, abans de visitar la pista del Bassano i rebre el Mérignac.

I això que no han començat bé les coses per als catalans, que han vist com un llançament de falta de Gonçalo Alves s’ha colat per l’escaire per inaugurar el marcador (0-1, min 3). A més, la bona feina defensiva del Porto ha dificultat el joc del Barça, que ha tingut problemes per arribar a la porteria de Carles Grau. Uns minuts en què els de Guillem Cabestany han aprofitat per arribar amb perill en algun contraatac, i dues bones aturades d’Aitor Egurrola davant Reinaldo Garcia i Hélder Nunes han salvat el 2-0 (min 9).

Però tot ha canviat amb el gol de Matías Pascual, que ha rebut dins l’àrea i, amb una cullera al primer pal, ha empatat el duel (1-1, min 9). I és que la igualtat ha tornat a ser la tònica de matx, amb un Barça i un Porto que han pressionat els porters. Els blaugrana, de fet, podrien haver-se avançat a través de l’stick de Pascual, després de regirar-se i provar Grau (min 15), i amb una rematada de Panadero que ha marxat fora (min 20). La més clara, però, la que ha tingut Pablo Álvarez al segon pal, després d’una ràpida combinació amb Panadero i Barroso (min 25).

Remuntada blaugrana

Després del pas per vestidors, el ritme s’ha mantingut. En un emocionant inici, amb intervencions tant de Carles Grau com d’Egurrola, els dos equips han estat a punt de marcar. Però ha estat el Barça, que ha aguantat bé en defensa i ha estat millor en atac, l’equip que ha trobat el premi, amb una rematada exterior de Pau Bargalló que s’ha colat al fons de la porteria per capgirar el resultat (2-1, min 34).

Un marcador favorable que s’ha tenyit encara més de blaugrana amb un penal de Gonçalo sobre Lucas Ordoñez que el mateix jugador argentí s’ha encarregat de transformar per ampliar la renda (3-1, min 38).

A més, abans d’encarar els darrers 10 minuts, i en la desena falta del Porto, Lucas Ordoñez ha disposat d’una falta directa que podria haver deixat el matx sentenciat, però que no ha pogut transformar (min 39).

L’average és blaugrana

El Porto, però, no ha baixat els braços i ha obligat els de Ricard Muñoz a saber aguantar. I ho han pogut fer, per endur-se l’average particular després del 2-1 assolit a Portugal. No ha estat, però, sense haver de suar, perquè els de Cabestany han pressionat fins al final. Hélder Nunes, en un parell d’accions (min 22), la primera després de la 10a falta del Barça, ha enviat la pilota alta davant d’Egurrola, mentre que el ‘Pop’ ha salvat el gol de Reinaldo (min 47). Finalment, el marcador no s’ha mogut i el triomf ha estat per a un Barça que, amb 9 punts, recupera el liderat del grup B de la Lliga Europea a falta de dues jornades per al final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut