La Penya Barcelonista de Gandesa celebra el seu 25è aniversari

La Penya Barcelonista de Gandesa celebra el seu 25è aniversari

Un total de 35 penyes demostren un cop mes l’esperit d’unió del moviment penyístic blaugrana

La Penya Barcelonista de Gandesa va celebrar el dissabte 7 de juliol el 25è aniversari de la seva fundació. Els actes commemoratius, que van tenir lloc al poble de Gandesa, van comptar amb una representació institucional encapçalada per Xavier Vilajoana, directiu del FC Barcelona; Pere Valentí Mora, exjugador i membre de l’ABJ del FC Barcelona; Jordi Ordeix, vicepresident de la PB Gandesa; i finalment, Carles Luz, alcalde de l’Ajuntament de Gandesa.

El tret de sortida va tenir lloc a les 17h amb el Col·loqui Show Trident sobre l’Actualitat Blaugrana moderat pel periodista esportiu Quique Guasch. Altres ponents que també van participar van ser els periodistes Pere Escobar i José Luís Carazo.

Més endavant, l’Ajuntament de Gandesa va acollir les paraules de benvinguda de Carles Luz i Xavier Vilajoana i a les 19h tots els assistents es van desplaçar fins el Celler Cooperatiu de Gandesa, on van poder gaudir d’una visita guiada a les instal·lacions.

Finalment, unes 200 persones van gaudir d’un sopar commemoratiu, on penyistes i representants van poder compartir l’alegria i diversió pròpies d’una celebració blaugrana. Un homenatge als expresidents, exmembres i actuals membres de la junta directiva de la Penya Barcelonista de Gandesa va tancar l’acte de celebració.

Amb tot, un total 35 penyes van participar a la jornada, demostrant un cop més la força i unió de la família penyística.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut