El Camp Nou acull la Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava

El Camp Nou acull la Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava

El directiu Pau Vilanova va estar present a la jornada, organitzada per la Penya Barcelonista de Col·leccionistes de Plaques de Cava

La Penya Barcelonista de Col·leccionistes de Plaques de Cava va organitzar aquest dissabte la Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava al Camp Nou. L’aplec va comptar amb la representació institucional de Pau Vilanova, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona, i representats de diferents institucions: Àngel Gustà, President de la PB Col·leccionistes de Plaques de Cava; Joan Juvé, President de les Caves Juvé & Camps; i finalment, Josep Maldonado, Patró de la Fundació Barça i President de la PB Coma-Ruga’95.

L’esplanada de l’Auditori 1899 va acollir un gran número de col·leccionistes que es van desplaçat fins les instal·lacions blaugranes per intercanviar plaques de cava en un ambient festiu i familiar entre amics i comerciants.

A les 10:15h van començar els diferents parlaments dels representants. L’acte de cloenda, a càrrec del directiu Pau Vilanova, va donar pas a la degustació d’una copa de cava. Acte seguit, va tenir lloc la visita als diferents punts d’intercanvi, on els assistents van poder compartir i intercanviar, a més de plaques de cava, inquietuds, afició i interessos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut