El FC Barcelona ofereix els títols assolits durant la temporada 2017/18 a la Mercè

El FC Barcelona ofereix els títols assolits durant la temporada 2017/18 a la Mercè

Una delegació del FC Barcelona ha ofert els 19 títols assolits durant la temporada 2017/18 a la patrona de la ciutat

El Club ha ofert aquest dijous al matí els 19 títols aconseguits durant la darrera temporada a la Mare de Déu de la Mercè en una visita institucional a la Basílica de la patrona de Barcelona.

Una delegació del Club formada pel president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident primer i responsable de l’àrea social Jordi Cardoner, el CEO del Club Òscar Grau, el directiu Pau Vilanova, el director d’Esports Professionals Albert Soler, el mànager de la secció de bàsquet Nacho Rodríguez, el mànager de la secció de futbol sala Txus Lahoz, el mànager de la secció d’handbol David Barrufet i el mànager de la secció d’hoquei Toni Miró han ofert a la Mare de Déu de la Mercè tots els títols assolits durant la campanya passada.

Durant l’acte, Bartomeu ha assegurat que “ens omple de joia oferir a la patrona de Barcelona els trofeus que, al llarg de la temporada, han guanyat els nostres equips”. Per al president, la realització d’aquest acte a la Basílica “és un final de curs molt important, una cloenda magnífica de la temporada”.

El president ha assegurat que és “un honor ser convidats a realitzar aquesta ofrena” i ha confirmat que les ganes de continuar treballant aquesta temporada són màximes per poder “cloure la pròxima temporada aquí, si pot ser, amb més títols que els d’aquest any”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut