La Confederació Mundial de Penyes celebrarà el 39è Congrés Mundial el dia 15 d’agost

La Confederació Mundial de Penyes celebrarà el 39è Congrés Mundial el dia 15 d’agost

Amb motiu del Congrés, la Confederació organitzarà un seguit d’activitats que combinen futbol i lleure i que, sobretot, potencien l’esperit penyista

La Confederació Mundial de Penyes, entitat que aglutina el moviment penyistic del FC Barcelona, celebrarà el 39è Congrés Mundial de Penyes durant els dies 13, 14 i 15 d’agost.

Els primers dos dies es duran a terme activitats relacionades amb el lleure, com el tradicional Torneig de Futbol 7, el Torneig de Cartes i el Sopar Popular, amb la voluntat de fomentar el sentiment de germanor. Totes es faran a les instal·lacions del Camp Nou.

L’últim dia, el 15 d’agost, se celebrarà el Congrés de Penyes, la cita més destacada de la trobada, i el Dinar de Gala. Es tracta d’un acte institucional organitzat per la Confederació Mundial de Penyes juntament amb el FC Barcelona. A l’esdeveniment hi assistirà, un cop més,  tant el president Josep Maria Bartomeu i altres directius del FC Barcelona, com l’Antoni Guil, president de la Confederació, i es desenvoluparà al Palau de Congressos Internacional de Catalunya.

Finalment es disputarà també el Torneig de Penyes Futbol Games, que enguany tornarà a comptar amb el joc Pro Evolution Soccer 2018 (PES 2018), de la companyia japonesa Konami, patrocinadora del FC Barcelona i la Confederació Mundial de Penyes.

Per assistir a la jornada institucional com a congressista o convidat us heu d'adreçar a la vostra Federació respectiva.

El procés d’inscripcions a les activitats ja ha començat i us hi podeu apuntar amb el formulari següent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut