L’Agrupació de Penyes tanca la temporada

L’Agrupació de Penyes tanca la temporada

Les Finals del Torneig de l’Agrupació es van celebrar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

L’Agrupació de Clubs i Penyes del FC Barcelona va organitzar les finals del seu torneig el passat 7 de juliol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una vintena d’equips de categories benjamí, aleví i infantil van concloure la temporada amb la disputa de les finals del torneig en un ambient esportiu i barcelonista que es va iniciar amb els partits benjamins de les penyes PB Vallirana, PB Sant Vicenç Horts, APB Anguera, CB Terlenka, PB Castellbisbal, PB Ramón Llorens, PB Cervelló, PB Sant Cugat del Vallès, PB Trinitat Vella, PB Cinc Copes, PB St. Feliu de Llobregat, PB Villaverde, PB Sant Just Trajana i PB La Roca del Vallès.

La final dels més petits les van disputar la UB Catalonia i l’ADB Collblanc, un partit que va acabar amb la victòria dels primers davant dels de l’Hospitalet de Llobregat.

Ben entrat el migdia es va decidir el resultat de les finals de la categoria aleví on hi van haver dos guanyadors: el CB Terlenka del grup 1 i la PB Sant Just Trajana del grup 2.

Finalment, el trofeu de guanyador en categoria infantil se’l va endur la l’APB Anguera, que va superar a la PB Cinc Copes.

L’entrega de premis va anar a càrrec del president de l’Agrupació de Penyes, Lluís Monràs, del directiu responsable de penyes de la Comissió Social del FC Barcelona, Daniel Sala i de l’exjugador Paco Clos. Cal destacar la presència del membre de la Junta Directiva del FC Barcelona, Pau Vilanova, que també va assistir a les finals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut