Messi, Piqué, Jordi Alba i Sergio s’incorporen dimarts

Messi, Piqué, Jordi Alba i Sergio s’incorporen dimarts

Els quatre jugadors del primer equip arrencaran la pretemporada a Barcelona amb les habituals proves físiques i un primer entrenament

Lionel Messi, Gerard Piqué, Jordi Alba i Sergio Busquets iniciaran aquest dimarts 31 de juliol la seva pretemporada. Ho faran a Barcelona amb les habituals analítiques i proves físiques a les 9 hores i amb el primer entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a les 18.30 hores.

D’aquesta manera, continua la incorporació gradual dels jugadors culers que van participar en l’últim Mundial de Rússia. Cal recordar que Marc-André ter Stegen va aterrar aquest diumenge a la tarda a Dallas per iniciar la seva posada a punt als Estats Units, on l’equip està duent a terme una gira que encara té dos partits per jugar-se: contra l’AS Roma aquest dimarts a Dallas i contra l’AC Milan dissabte a Santa Clara.

Després d’aquests dos compromisos, el FC Barcelona ja disputarà el seu primer partit oficial de la temporada. Serà la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla el dia 12 d’agost a la ciutat de Tànger (Marroc).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut