Inici de setmana amb doble sessió

Inici de setmana amb doble sessió

Els jugadors disponibles del primer equip s'han exercitat aquest dilluns en els primers entrenaments de la setmana, amb una sessió al matí una altra a la tarda i amb una gran presència de jugadors del Barça B

Continua la preparació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els jugadors del primer equip s’han exercitat aquest dilluns al matí en el primer entrenament de la setmana, amb una sessió marcada per la pluja, que ha estat present durant tot el matí a les instal·lacions barcelonistes. Els homes d’Ernesto Valverde, que van tenir lliure diumenge, han tornat a la feina al camp número 7 de la Ciutat Esportiva. El mateix han fet durant la tarda, en la segona sessió del dia i que ha tingut lloc en el mateix camp. 

En totes dues sessions també han participat set jugadors del Barça B: Sergi Palencia, Marc Cucurella, Abel Ruiz, Óscar Mingueza, Monchu, Jorge Cuenca i Riqui Puig. A més, Carles Pérez ha participat a l'entrenament de la tarda. Cal destacar la figura de Mingueza, jugador que ha passat per totes les categories inferiors del Club, que ha completat el seus primers entrenaments amb el primer equip. A més, el directiu Xavier Vilajoana ha presenciat l’entrenament del matí i ha aprofitat l’ocasió per saludar els jugadors del primer equip.

Entrenaments fins dissabte

Després dels entrenaments d’aquest dilluns, dimarts es tornaran a entrenar (9.30 h), dimecres amb doble sessió (9.30 h i 18.30 h), dijous a les 9.30 h, divendres de nou doble sessió (9.30 h i 18.30 h) i dissabte l’últim entrenament de la setmana (9.30 h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut