El Femení completa el primer entrenament als Estats Units

El Femení completa el primer entrenament als Estats Units

La flamant incorporació Pamela Tajonar i Andressa Alves s’han incorporat a la dinàmica d’equip a la Gira nord-americana

Ha estat pràcticament arribar i moldre. Aquest dimecres, a partir de les vuit del matí, el Barça Femení ha portat a terme el seu primer entrenament a la Gira pels Estats Units. Ho ha fet en les privilegiades instal·lacions de Nike a Beaverton (Oregon). En la tercera sessió de la pretemporada (les dues primeres havien estat a Sant Joan Despí) ja hi han participat la portera mexicana Pamela Tajonar, flamant incorporació, i la brasilera Andressa Alves.

Amb elles dues, la plantilla blaugrana per al periple americà la conformen 24 futbolistes (20 del primer equip i 4 del filial). Són les següents: Melanie Serrano, Vicky Losada, Gemma Gili, Marta Torrejón, Mariona Caldentey, Alexia Putellas, Sandra Paños, María León, Leila Ouahabi, Toni Duggan, Andressa Alves, Bárbara Latorre, Elise Bussaglia, Natasa Andonova, Lieke Martens, Pamela Tajonar, Andrea Pereira, Stefanie Van der Gragt, Kheira Hamraoui, Gemma Font, Carla Armengol, Aida Esteve, Paula Gutiérrez i Jana Fernández.

En acabar la sessió, Alexia Putellas ha atès els mitjans de comunicació desplaçats. A continuació, repassem les declaracions més destacades:

  • “Estar aquí és molt positiu, es una decisió que reafirma encara més l’aposta que està fent el Club amb nosaltres. Estem encantades d’estar aquí”.
  • El fet de viatjar amb el primer equip, estar a les mateixes instal·lacions... es sinònim de bon nivell. Estem contentes, ens fa il·lusió que el club conti amb nosaltres per això”.
  • "Els objectius per a la temporada són aconseguir la Lliga i fer un pas més a la Champions. Volem competir-ho tot".
  • "L'aposta que està fent el Barça amb la seva secció femenina va progressivament, estem contentes de viure-ho. Fem un pas endavant en el futbol femení. El club va ser pioner a professionalitzar la secció, i ara pioner a fer gires mundials amb el primer equip".
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut