Abel Ruiz renova fins al 2021

Abel Ruiz renova fins al 2021

El davanter valencià amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes tres temporades amb dos anys més ampliables, amb una clàusula de 100 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Abel Ruiz han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les pròximes tres temporades amb dos anys més ampliables. Abel Ruiz tindrà una clàusula de 100 milions d’euros.

Abel Ruiz, de 18 anys, va arribar al Barça l’any 2012 procedent del València. L’Infantil B va ser el seu primer equip a la Masia. El davanter valencià, dintre de la seva trajectòria al futbol formatiu blaugrana, va ser campió de Lliga amb l’Infantil A, el Cadet A i el Juvenil A. Després de debutar la temporada passada a la Segona Divisió B, aquest any, sent juvenil de segon any, Abel Ruiz ha jugat 26 partits a La Liga 123, marcant tres gols. A més, Abel també ha ajudat al Juvenil A a aconseguir la segona UEFA Youth League, marcant un gol a la final contra el Chelsea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut