Lucas Búa, primera medalla blaugrana dels Jocs del Mediterrani

L’atleta blaugrana va penjar-se l’única medalla espanyola d'atletisme en la jornada d’ahir, gràcies a la segona posició en els 400 metres

L’equip espanyol d’atletisme va aconseguir ahir una medalla en la segona jornada d’aquest esport en els Jocs del Mediterrani. La medalla va arribar gràcies a la plata que Lucas Búa, atleta del Barça, va aconseguir en els 400 metres.

Amb un temps de 45.91 segons, el blaugrana va quedar-se només per darrera de l’italià Davide Re, que va guanyar amb un temps de 45.26 segons.

Altres blaugranes als Jocs del Mediterrani

Ahir també va ser el torn per a altres atletes del Barça, tot i que es van quedar sense medalla. En els 100 metres masculins, Ángel David Rodríguez va finalitzar en sisena posició amb un temps de 10.49. En aquesta mateixa distància en categoria femenina, Cristina Lara també va finalitzar sisena amb un temps d’11.65 segons.

Teresa Urbina, en els 3000 obstacles, va finalitzar onzena, mentre que Sabina Asenjo en el llançament de disc, i Laura Redondo en el llançament de martell, van finalitzar cinquenes. Per últim, Carlos Tobalina va acabar vuitè classificat a la final masculina de llançament de pes.