Pesic repeteix ‘staff’ tècnic

Pesic repeteix ‘staff’ tècnic

Svetislav Pesic comptarà, una temporada més, amb el mateix cos tècnic amb què ha treballat des que va arribar al Club en aquesta segona etapa del tècnic serbi

El primer equip del FC Barcelona Lassa repetirà peces pel que fa al seu cos tècnic. Svetislav Pesic tornarà a comptar, doncs, amb Ricard Casas, David Garcia i Òscar Orellana la propera temporada.

Duet experimentat

La presència novament de Ricard Casas a la banqueta blaugrana, al costat del seu amic Svetislav Pesic, tornarà a ser un dels trets d’identitat de la direcció de joc del conjunt barcelonista. La seva àmplia experiència com a primer entrenador de nombrosos equips de la Lliga Endesa, així com d’altres conjunts estrangers, ha estat molt important a l’hora de trobar aquesta química entre el primer i segon tècnic.

Casas, entrenador de Manresa, València, Menorca i Valladolid a la Lliga ACB i amb més de 25 anys d’experiència com a tècnic, és el complement perfecte als 35 anys d’experiència del coach Pesic al capdavant de la banqueta barcelonista.

Garcia i Orellana completen l’‘staff’

Els dos tècnics assistents que continuaran desenvolupant tasques a la banqueta del primer equip del FC Barcelona Lassa continuaran sent David Garcia i Òscar Orellana.

El primer té una àmplia experiència com a tècnic ajudant i ja coneixia el que significava treballar al Palau, ja que va estar durant sis anys (2010-2016) a les ordres de Xavi Pascual i també va començar la temporada 2017/18 amb Sito Alonso. Garcia, a més, va treballar a les categories inferiors del Joventut de Badalona durant 7 anys (2003-2010).

Pel que fa a Òscar Orellana, després de treballar onze temporades a les categories inferiors del FC Barcelona, Giorgios Bartzokas li va donar l’oportunitat de treballar amb un primer equip barcelonista (temporada 2016/17). Amb l’arribada de Sito Alonso, Orellana va continuar formant part del cos tècnic barcelonista, de la mateixa manera que també ha passat amb Svetislav Pesic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut