Suárez i l’Uruguai, primers del grup A

Suárez i l’Uruguai, primers del grup A

El ‘9’ del Barça i de la celeste marca en la victòria contra Rússia, en el tercer i definitiu partit de la fase de grups, per aconseguir el ple de triomfs i punts en la primera fase del Mundial

Luis Suárez ja sap que jugarà els vuitens de final del Mundial de Rússia 2018 com a primer de grup. I és que la seva selecció, l’Uruguai, també ha aconseguit el triomf en el tercer i definitiu partit de la fase de grups, contra una Rússia que finalment s’ha classificat com a segona (3-0).

Un triomf sud-americà que s’ha començat a gestar ràpidament, quan el blaugrana Luis Suárez ha aconseguit transformar el primer gol de la tarda –el seu segon al Mundial- en un llançament de falta potent (min 10). Posteriorment, un xut de Laxalt que ha rebotat en el cos de Cheryshev ha fet pujar el segon en el marcador (min 23), però no ha estat fins al final quan Cavani ha fet el definitiu 3-0. I això que, en la segona part, els de Tabárez han estat superiors, també perquè Rússia ha hagut de jugar gairebé una hora amb un home menys per l’expulsió d’Igor Smolnikov, però no han pogut aconseguir un marcador més ampli.

D’aquesta manera, la celeste suma un 9/9, amb cap gol encaixat i cinc de transformats, i afronta els vuitens amb les victòries contra l’Aràbia Saudita, Egipte i Rússia. Ara, el seu rival serà Portugal, que ha acabat com a segon del grup B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut