El Palau Blaugrana, seu de la Copa Catalunya 2018 de futbol sala

El Palau Blaugrana, seu de la Copa Catalunya 2018 de futbol sala

La competició es disputarà del 7 al 9 de setembre, i les semifinals seran Barça Lassa-AE Penya Esplugues i Escola Pia-Industrias Santa Coloma

La Copa Catalunya 2018 es disputarà al Palau Blaugrana. Així s’ha decidit en una reunió celebrada a la seu de la Federació Catalana de Futbol amb la participació de tots els clubs implicats. També s’han acordat les dates: les semifinals seran el divendres 7 de setembre, i les finals, masculina i femenina, el diumenge 9 de setembre.

Semifinals definides

El Barça Lassa jugarà la semifinal contra l’AE Penya Esplugues, equip que milita a la Tercera Divisió i que ha sigut el botxí del Manresa als quarts de final, mentre que l’altra semifinal la disputaran l’Industrias Santa Coloma contra l’Escola Pia de Sabadell. Escola Pia i Industrias jugaran el divendres 7 a les 19 h i a les 21.15 h serà el torn del Barça Lassa. La final tindrà lloc diumenge a les 13.15 h.

Domini blaugrana al palmarès

El Barça Lassa és el club que ha guanyat més Copes Catalunya, amb un total de 9. A més, el Barça ha guanyat les últimes 5 edicions de forma consecutiva. Com a dada a tenir en compte, el Barça Lassa i l’Industrias Santa Coloma s’han enfrontat en les últimes nou finals de la Copa Catalunya de forma consecutiva. I el balanç és de vuit victòries blaugrana per una sola derrota, en l’edició del 2012.

També hi haurà final femenina

El Palau Blaugrana també serà la seu de la final de la Copa Catalunya Femenina que enfrontarà La Concòrdia contra la Penya Esplugues. El partit es disputarà el diumenge 9 de setembre a les 11 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut