Enfrontament amb aroma blaugrana als vuitens de final

Enfrontament amb aroma blaugrana als vuitens de final

L’Argentina de Messi s’enfronta a la França d’Umtiti i Démbelé en el primer partit de la ronda dels setze millors

El Mundial obre la jornada de vuitens de final amb un partidàs: França contra l'Argentina, dues seleccions on brillen diverses estrelles del Barça. Umtiti i Démbelé ho fan al combinat de Deschamps i Messi com a capità de la selecció entrenada per Sampaoli. Aquest serà l’únic partit on hi haurà un duel entre blaugranes en aquesta fase del campionat.

Aquest pròxim dissabte les 16.00 hores, a l’estadi Kazan Arena, francesos i argentins buscaran una plaça als quarts de final. Serà la primera vegada que l’astre argentí jugui contra els seus companys Umtiti i Démbelé. França, que ha passat com a primera de grup i invicta, tindrà davant a una Argentina crescuda després de classificar-se pels vuitens de final després d’un final d'infart contra Nigèria.

Tercer duel entre França i l'Argentina en un Mundial

Els dos combinats es van veure les cares en el primer Mundial de la història, i els precedents mundialistes ens deixen dues victòries argentines. L'any 1930 el combinat sud-americà va superar el país gal per 1-0, i en el Mundial de 1978, l'Argentina, amfitriona del torneig, va superar la França de Platini per 2-1 a la fase de grups. Els gols de Passarella i Luque van inutilitzar el gol del llegendari '10' dels 'Bleus'.

En el còmput global, serà el dotzè enfrontament entre els dos països, amb set triomfs argentins, tres victòries franceses i dos empats. En l'últim precedent, en un amistós, un gol de Messi i un de Jonás Gutierrez va donar el triomf a l'Argentina l'any 2009.

Serà la segona vegada que jugadors del Barça es trobin cara a cara en un partit de la Copa del Món. El primer matx on jugadors culers van lluitar per la victòria, va ser en la segona jornada del grup D, quan la Croàcia de Rakitic va guanyar a l’Argentina de Messi per 0-3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut