Què fem?

Què fem?

Acompanyem l’esportista des del primer dia que arriba al Club i entra a formar part de les categories inferiors, tant en la seva formació esportiva com en l’acadèmica i la personal

La Masia és sinònim d’acompanyament. No hi ha cap altra paraula que defineixi millor el que fa. Acompanya l’esportista des del primer dia que arriba al Club i entra a formar part de les categories inferiors, tant en la seva formació esportiva com en l’acadèmica i la personal. Se l’entrena, en definitiva, per a la vida. Perquè adquireixi aquelles competències emocionals que li seran de gran ajuda en tots els àmbits de la seva vida.

Una vegada ja són esportistes consolidats, se’ls entra perquè entenguin què vol dir ser professionals del món de l’esport. Se’ls forma perquè que tinguin els coneixements del què serà la seva professió d’esportista i que en treguin el màxim partit, per a ells i per al Club. Han de conèixer l’entorn del món professional: el Club, les relacions amb la premsa, les finances, les xarxes socials, la nutrició, el màrqueting, etc.

L’esportista mai estarà sol

Una vegada l’esportista avança com a professional i veu que s’acaba la seva trajectòria, el preparem i formem perquè conegui a través del Club i els seus diferents departaments com pot afrontar aquesta retirada. El que busquem és que l’esportista descobreixi on pot aportar valor a la societat i/o fins i tot al Club. Aquest programa d’Orientació en la Retirada de l’Esportista Professional ha d’ajudar-lo a acceptar i construir una nova realitat personal i professional.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut