Cop d’efecte del Cadet B

Cop d’efecte del Cadet B

L’equip de Cristian Catena guanya el Vilanova i Geltrú, l’únic equip amb el qual va perdre a la primera volta per 2-0 i manté els 13 punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Cornellà B

L’HOSPITALET - CADET A

Tres punts més per pressionar el líder (1-3)

Els homes de Franc Artiga van guanyar ahir  al camp de L’Hospitalet de manera solvent. Els blaugranes van mostrat la seva millor versió en el partit disputat a l’Estadi Municipal de L’Hospitalet de Llobregat. Antonio Jesús va avançar els culers al minut 9. Tot i l’empat rebut al minut 51, obra d’Àlex Sala, de penal, el futbol del Barça es va acabar imposant gràcies a les dianes d’Adrián Bernabé (min 59) i Jaume Cuéllar (min 70). El Cadet A manté la segona posició a la Divisió d’Honor a només un punt del líder, l’Espanyol. El proper dissabte rebrà la Damm, tercer classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

CADET B – VILANOVA I LA GELTRÚ

Revenja complerta contra el Vilanova (2-0)

Els nois de Cristian Catena van sumar dissabte contra el Vilanova i la Geltrú, l’únic equip que els havia guanyat aquesta temporada, la seva catorzena victòria consecutiva (2-0) i continuen com a líders molt destacats del Grup 1 de Preferent. Jaume Jardí va avançar el seu equip al minut 10 de partit (1-0), resultat amb el qual es va arribar al descans. A la segona meitat, els blaugranes van saber administrar el resultat a la perfecció i van ampliar diferències en el minut 57, quan Roberto Navarro va batre el porter del Vilanova per marcar el 0-2 definitiu. Amb el gol de dissabte, Jaume Jardí en suma ja 17, en 16 jornades, i segueix com a màxim golejador del campionat. En total, els blaugranes han marcat 60 gols i n’han encaixat només set, uns números quasi perfectes que els han portat a comandar la classificació amb 13 punts d’avantatge sobre el Cornellà B. El proper partit del Cadet B serà al camp de l’Escola de Valls Futbol.  

CORNELLÀ – INFANTIL A

Segona derrota de la temporada (3-2)

L’Infantil A va patir dissabte passat la segona derrota de la temporada després de perdre per 3-2 al camp del Cornellà, el cinquè classificat. El conjunt de Carles Martínez va veure com el rival s’avançava en el marcador de forma molt matinera, amb un gol afortunat d’Aitor Sánchez al minut 4. El conjunt verd, molt efectiu, va tornar a marcar en el minut 23, mitjançant Najib Zerad (2-0), en una jugada en què va guanyar l’esquena a la defensa blaugrana. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa, al minut 67, Jorge Alastuey va fer el primer gol dels blaugranes, però només servir des del mig del camp, sorprenent tothom, de nou Aitor Sánchez posava el 3-1 en l’electrònic gràcies a un xut llunyà que va sorprendre tothom. L’equip no es va rendir i Arnau Farnós va tornar a reduir diferències al minut 67, però el resultat ja no es mouria més. Amb aquesta derrota, el Barça baixa al tercer lloc de la classificació i queda a sis punts del líder Espanyol, tot i que ha jugat un partit menys que els blanc-i-blaus. El proper partit és el proper diumenge a casa contra el Vic Riuprimer. 

INFANTIL B – ESCOLA FUTBOL GAVÀ

Victòria solvent per mantenir el Reus a dos punts de distància (3-0)

Després de la meritòria victòria de la jornada anterior davant del Cornellà (3-0), els nois de Sergi Milà segueixen amb la mateixa fam de gol i aconsegueixen un resultat calcat, 3-0, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El triomf els permet mantenir-se líders una jornada més amb dos punts d’avantatge sobre el Reus Deportiu. El Barça va disposar de grans oportunitats a la primera meitat, sobretot dues de Xavi Planas i Iker Almena, però no va ser fins a la segona part quan Nico Fuentes va fer el primer gol al minut 36. Gavi, al minut 50, i Xavier Planas, un minut després, van arrodonir la victòria. Els nois de Sergi Milà jugaran el diumenge vinent al camp del Marianao Poblet.

SITGES – ALEVÍ A

Golejada amb quatre gols de Bravo i tres de Ferré (1-12)

L’Aleví A va encadenar ahir una altra golejada i després de vèncer per 13-1 en l’anterior jornada, va guanyar 1-12 al Sitges, un equip de la zona baixa de la classificació. Els nois de Marc Serra van superar el conjunt del Garraf des del primer tram de partit, de manera que al minut 12 l’enfrontament estava ja sentenciat amb un 0-4 de resultat. Els blaugranes van incrementar el nombre de gols a favor fins a dotze. Els principals protagonistes van ser Iker Bravo, que va signar un pòquer de gols, i Llorenç Ferré, que va fer un hat-trick, però també van marcar Solo Traore (2) Pau Ortega, Jan Molina i Denis Cruces. El Barça també va rebre un gol en contra, obra de Joan Benet, que significava l’1-10. Al final, un 1-12 contundent que referma l’Aleví A en el liderat del Grup 1 de la Preferent Aleví amb quatre punts més que la Damm B.

GRANOLLERS – ALEVÍ B

Primer empat de la temporada (2-2)

L’Aleví B de Jordi Pérez empata davant el Granollers. Després de perdre la setmana passada contra el líder, l’Espanyol A, els blaugranes no han pogut aconseguir la victòria. El Granollers va començar el partit de la millor manera possible, marcant al minut 7. Tanmateix, l’equip culer, mitjançant la qualitat de Pol Vila, va aconseguir igualar de nou el marcador. Per la seva banda, Roger Coll, que sortia de la banqueta, va avançar els blaugranes, però abans de la mitja part, Pablo Santiago va marcar el 2-2 final. Tot i l’empat, els 15 partits guanyats dels 18 disputats evidencien la gran temporada que està gestant l’Aleví B, que la propera setmana marxa cap a França i Alemanya per disputar la St. Louis Agglo Cup i la McDonalds Football Cup.

ALEVÍ C - CORNELLÀ D

Encara no coneix la derrota, 16 victòries en 16 partits (5-2)

L’Aleví C guanya de manera solvent el Cornellà D, tercer classificat, i segueix liderant la classificació, amb cinc punts d’avantatge sobre l’Atlètic Sant Just. Després de jugar per segona setmana consecutiva a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els jugadors de David Sánchez sumen una nova golejada. L’equip segueix mostrant un gran nivell, la solidesa defensiva i l’efectivitat en atac són les principals armes que han fet d’aquest equip un rival invencible. Pau Prim, Alexis Olmedo, Dereck Lopez, Pol Montesinos i Marc Guiu han estat els golejadors del conjunt blaugrana. D’aquesta manera, enceta la segona volta del campionat amb victòria i segueixen mantenint els 5 punts d’avantatge respecte al segon classificat. La següent jornada visitarà el camp del Marianao Poblet.

ALEVÍ D - ESPLUGUENC

Victòria còmoda contra el cuer (8-0)

L’Aleví D es va refer de la primera derrota de la temporada, la jornada anterior contra el Sant Gabriel B, amb una golejada a casa (8-0) contra el cuer del campionat, l’Espluguenc. L’equip de Dani Horcas va tornar a la bona dinàmica amb un partit que va encarrilar ja en els primers minuts de joc. Agustín Gutiérrez va marcar el primer només començar l’enfrontament (min 1) i Daniel Gudjohnsen va fer el segon només cinc minuts més tard. El partit va arribar al descans amb 3-0 en el marcador, després que Iván Rodríguez hagués fet el tercer en el minut 22. A la represa, amb el matx ja sentenciat, els blaugranes no van abaixar la intensitat i la pluja de gols va continuar. Nico Expósito va marcar el quart, Ethan Torreira, el cinquè i el sisè, i Gudjohnsen en va fer dos més per signar un hat-trik i posar el 8-0 definitiu en l’electrònic. Amb aquest resultat, l’Aleví D segueix líder amb dos punts d’avantatge sobre el Vila Olímpica, que és segon. El proper partit és diumenge al camp de l’Europa B.

BENJAMÍ A – VIC RIUPRIMER

De golejada en golejada (8-1)

El Benjamí A de Jordi Font va aconseguir dissabte una nova golejada, la quarta consecutiva, i va guanyar per 8-1 el Vic Riuprimer, el sisè classificat del campionat. El domini al marcador va començar al minut 9, quan Marc Bernal va fer el primer del matí. En el minut 23, els blaugranes van marcar el segon mitjançant Landry Farré. A partir d’aquell moment, els gols van caure l’un darrere l’altre. Landry Farré en va fer un altre, Yamal va signar un hat-trick i amplia el seu avantatge com a màxim golejador i David Sáez i Xavi Castellanos també van marcar el seu gol. Per part del Vic, el golejador va ser Arnau Asensio. El resultat final, de 8-1, manté el Barça segon a sis punts de l’Espanyol, tot i que el conjunt blanc-i-blau ha jugat un partit més que els blaugranes. El Benjamí A, com l’Aleví B, marxa a França i Alemanya per jugar la St. Louis Agglo Cup i la McDonalds Football Cup.

BENJAMÍ B – CORNELLÀ A

Victòria per deixar enrere el segon classificat (0-2)

L’equip d’Òscar Jorquera va encarrilar el partit durant els primers 45 minuts. Els jugadors, molt concentrats des del primer minut de joc, no van donar opció al Cornellà. Amb aquesta victòria, augmenta la diferència respecte al seu immediat perseguidor, el Cornellà, precisament, a 12 punts. Els gols de Lassana Diaby al minut tres i d’Oscar Torrellas, al minut 18, han estat suficients per deixar els tres punts a casa. Els nois d’Òscar Jorquera segueixen incontestables en el seu camí en solitari al capdavant de la Lliga. 95 gols a favor i tan sols 16 en contra són els principals motius que han portat l’equip a realitzar una extraordinària temporada. El pròxim diumenge s’enfrontarà a l’Escola Futbol Gavà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BENJAMÍ C - CASTELLDEFELS

Continua la ratxa triomfal (8-0)

El conjunt d’Albert Puig segueix comptant els seus partits per victòries i el dissabte contra el Castelldefels (8-0) va sumar-ne la setzena en el que va de Lliga. Els blaugranes es van avançar al Castelldefels gràcies a dos gols de Roger Casadevall en el primer quart. Uns minuts més tard, Aghayedo va marcar el tercer i Madou Murcia va fer el quart. El Benjamí C va aconseguir deixar la porteria a zero i, a més, va poder marcar quatre gols més. Tres els va fer Samakou Nokomo consecutivament, jugador que és el màxim golejador del campionat amb 25 gols, i el darrer va ser obra de David Juan. Els d’Albert Puig segueixen amb la seva temporada perfecta al Grup 1 de la Primera Divisió, havent sumat 48 punts de 48 possibles, líders i amb nou punts de marge sobre el segon classificat, el Cornellà D. El proper partit és el diumenge que ve al camp del Marianao Poblet, el darrer classificat.

PENYA BARCELONISTA CINC COPES - BENJAMÍ D

Victòria davant un rival directe (1-2)

El Benjamí D guanya a domicili un rival directe en la lluita pels primers llocs de la classificació. Tot i començar el matx encaixant un gol al minut 34, els jugadors d’Alexis Pintó s’han sabut sobreposar a les adversitats. Nil Naveira i Alex Cantarell han convertit dos gols per culminar una excel·lent remuntada. Els blaugranes, que també van guanyar la jornada anterior, confirmen el seu bon estat de forma. Amb dues victòries consecutives fora de casa, els blaugranes marxen en cinquè lloc a cinc punts del líder. El bon treball realitzat farà que les aspiracions d’arribar al capdavant de la classificació estiguin vives fins a l’últim moment. La següent jornada s’enfrontaran a l’Espluguenc, 15è classificat.

PREBENJAMÍ – CORNELLÀ E

Dotzena victòria consecutiva (5-0)

El Prebenjamí va sumar dissabte la seva dotzena victòria consecutiva després de golejar el Cornellà E (5-0). Els més petits de la casa, dirigits aquesta setmana per Dani Segovia, van aconseguir el primer gol al minut 14, obra de Pau Bergés, i el segon al minut 32, mitjançant Michal Zuk, amb un xut des de fora de l’àrea. Fins al 5-0 final, Bergés i Zuk van tornar a marcar i Jordi Pesquer va fer un gol. Amb aquest resultat, els blaugranes segueixen líders del Grup 5 de la Segona Divisió amb quatre punts d’avantatge sobre el Can Vidalet, que és segon. El següent partit del Prebenjamí serà el proper diumenge al camp del Santboià E, equip que ocupa la catorzena posició de la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut