El Juvenil és més líder i l’Aleví guanya el derbi

També van guanyar el Cadet i l’Infantil en una nova jornada amb ple de victòries de la base

JUVENIL (J20): F.C.Barcelona-7; CN Sabadell-1

El Juvenil va sumar tres punts més que l’apropen una mica més a la consecució del títol de lliga, amb 20 victòries en 20 partits. Faltant deu jornades pel final del campionat, el Barça té 18 punts d’avantatge sobre els seus perseguidors. El Barça va dominar el partit des de l’inici i va marcar tres gols abans del quart d’hora de partit obra de Jandro i dos de Juanjo. Quan s’estaven veient els millors minuts de joc blaugrana, els vallesans aconseguien reduir distàncies gràcies a un ràpid contraatac que deixava el partit obert de cara a la segona part.

A la represa, el Barça va sentenciar d’entrada amb dos gols més de Marc Antón i Dani. Els blaugrana van controlar el partit durant tota la segona part i en els minuts finals van arrodonir el marcador amb dues dianes més d’Arnau i Víctor. El Barça segueix comptant els seus partits per victòries. Amb el triomf i l’ensopegada de Les Corts UBAE, segon classificat, els blaugrana tenen la lliga a tocar amb 18 punts d’avantatge sobre el seu immediat perseguidor.

F.C.BARCELONA: Alex, Marc Anton, Pau, Bernat i Juanjo–cinc inicial- També van jugar: Santi, Rober, Víctor, Dani, Arnau, Christian i Jandro.

GOLS: 1-0. Jandro (min 7), 2-0 Juanjo (min 9), 3-0 Juanjo (min 11), 3-1 (min 12), 4-1 Marc Anton (min 23), 5-1 Dani (min 24), 6-1 Arnau (min 35), 7-1 Víctor (min 37)

CADET (J15): Amposta-0; FC Barcelona-10

El Cadet afrontava un compromís difícil davant d’un Amposta que s’ha fet fort a casa aquesta temporada. El partit va començar de manera molt favorable pels interessos blaugrana, amb dos gols de Joan i Christian en els primers 5 minuts de partit. Amb l’Amposta defensant a mitja pista, el Cadet va saber mantenir el control i l’efectivitat en tot moment fins al punt que es va arribar al descans amb un marcador de 0-5, amb un gol en pròpia porta, un d’Àlex Garcia i un altre d’Aniol. A més, el Barça no va rebre cap xut a porta en tota la primera part.

A la segona part el Cadet va marcar cinc gols més obra  de Joan, Aniol, Arnau, Alex Ramajo i Trias. Amb el 0-10 final el Cadet reforça el liderat de la categoria amb 8 punts d’avantatge sobre el segon classificat.

INFANTIL (J15): Escola Pia Sabadell-1; FC Barcelona-7

El partit va començar amb un gran ambient a les graderies. En els minuts inicials el conjunt local estava ben ordenat en defensa i esperant alguna errada blaugrana per sortir al contraatac. L'equip blaugrana, per la seva banda, disposava de moltes ocasions però no aconseguia marcar. Al minut 6, els locals es van avançar 1-0 a la sortida d'un córner de fort xut creuat. L'infantil seguia amb el seu joc habitual, però el porter local i la falta d'encert en la rematada impedien el gol. Al minut 17, però, Adrián Tapias feia l'empat (1-1) en un xut de 10 metres, i amb aquest marcador es va arribar al descans.

A la segona part, el joc culer va ser més fluid i els gols van arribar tot i que l’equip no va disposar de tantes ocasions. El partit es va trencar definitivament al minut 28, amb dos gols de Sergi i Adrián Tapias. I a partir del minut 30 els blaugrana van sentenciar amb dos gols més de Marc i Javi. En els darrers minuts encara van arribar dues dianes més de l’Infantil obra de Víctor i novament de Marc per deixar el marcador final en el definitiu 1-7.

Gols: 1-0 (min 6), 1-1 Adrián Tapias (min 17) / 1-2 Sergi (min 28), 1-3 Adrián Tapias (min 28), 1-4 Marc (min 31), 1-5 Javi (min 31), 1-6 Victor (min 39), 1-7 Marc (min 39).

ALEVÍ (J15) FC Barcelona-4; Catgas Energia Santa Coloma-1

El partit va començar molt intens i el Barça es va avançar de seguida amb un gol de vaselina d’Eudald. El Barça es va fer de seguida amb el domini del partit, i el Catgas només gaudia d’alguna ocasió aïllada al contraatac o amb pilotes de llarga. Tot i merèixer més, el Barça va arribar al descans amb un resultat curt d’1-0-

A la segona part el Barça va sortir més tranquil a la pista i va moure la pilota amb criteri. Tot i això, es va trobar amb el gol de l’empat en contra. Els blaugrana, però, no es van posar nerviosos en cap moment i van gestionar el partit amb intel·ligència sense veure perillar el marcador en cap moment. Akim va marcar dos gols seguits al minut 21 que deixaven el marcador en un clar 3-1. I Pol Salas feia el definitiu 4-1 en els instants finals.

GOLEJADORS: Eudald Ripollés (3'); Akim Ràfols (21'/22'); Pol Salas (26')