El Voltregà, rival als quarts de final de la Copa del Rei

El Voltregà, rival als quarts de final de la Copa del Rei

El sorteig realitzat a Alcobendas, seu de la competició, ha determinat que el primer rival del Barça Lassa sigui l’equip de Sant Hipòlit de Voltregà

El Barça Lassa ja coneix el seu rival als quarts de final de la Copa del Rei: el CP Voltregà. El matx es disputarà el pròxim divendres 24 en el quart partit dels quarts de final de la competició que es jugarà entre el 23 i 26 de febrer, on s’intentarà revalidar el títol assolit el curs passat a Reus.

L’equip de Sant Hipòlit de Voltregà es troba actualment en cinquena posició a la classificació i, en el duel de la primera volta, el conjunt blaugrana va sortir victoriós (2-5). En cas de guanyar el primer duel, el rival a les semifinals seria el vencedor del HC Liceo- CH Lloret.

Pel que fa a la resta d’equips classificats, a l’altra part del quadre hi ha les eliminatòries del CP Vic – Moritz Vendrell i del Reus Deportiu – CP Alcobendas, que es disputaran el dijous 23.

“Haurem d’esperar la millor versió del Barça per aixecar aquesta Copa”

El tècnic del Barça Lassa, Ricard Muñoz, ha parlat sobre l’enfrontament contra el Voltregà després del sorteig. I l’entrenador no ha dubtat en assegurar que “és un dels rivals més complicats que ens podia tocar, perquè és un equip que està competint molt bé”. Per això, ha assegurat que “haurem d’esperar la millor versió del Barça per aixecar aquesta Copa”.

En la mateixa línia s’ha situat el capità blaugrana, Aitor Egurrola, que també ha declarat que "el Voltregà és un equip que està molt en forma” “Serà una eliminatòria molt igualada i haurem de sortir molt concentrats, però anirem amb mentalitat guanyadora. Esperem arribar en el nostre millor moment de forma per revalidar el títol", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut