Xavi Cols, novetat contra el Jumilla

Xavi Cols, novetat contra el Jumilla

El jugador del planter entra a la convocatòria en detriment del lesionat Rómulo per al partit que afronta aquest vespre el Barça Lassa contra el cuer de la LNFS al Palau (21h, Esport3)

“El Jumilla és una incògnita” han dit Roger Serrano i Andreu Plaza a la prèvia del partit d’aquesta nit al Palau (21h, Esport3). El conjunt murcià no s’assembla gens al de la golejada blaugrana de la primera volta (3-11). De la mà del tècnic Juan Francisco Gea, el conjunt murcià ha revolucionat la plantilla al mercat d’hivern amb la incorporació de joves valors i la baixa de peces importants com és el cas d’Ary Neto, Raúl Gómez, Pimpolho i Lucas. El Jumilla és cuer a la classificació i només ha sumat 4 punts en 17 partits, amb una victòria contra Llevant i un empat contra Gran Canària. Per al partit contra el Barça, els murcians tenen les baixes per lesió de Lineker i Everton.

La gran novetat a la llista d’Andreu Plaza per al partit d’aquest divendres al Palau és l’entrada de Xavi Cols a la llista de convocats. El jugador del planter ja va debutar a Primera la temporada passada contra Peñíscola al Palau i des d’aquesta setmana s’ha integrat de ple a la dinàmica del primer equip per cobrir la baixa de Rómulo. De moment queda fora de la convocatòria Sergio González, que competirà amb el filial aquesta mateixa nit a Lugo (dissabte, 18h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut