El Barça celebra el Dia Mundial contra el Càncer a la Llotja President Suñol

El Barça celebra el Dia Mundial contra el Càncer a la Llotja President Suñol

El president Josep Maria Bartomeu rep a una representació dels oncòlegs més prestigiosos del país, els doctors Manel Esteller, Josep Sánchez Toledo, Joan Carles, Joan Seoane i Enriqueta Felip

El partit contra l’Athletic Club ha coincidit amb el Dia Mundial contra el Càncer que commemora l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i el FC Barcelona s’ha volgut sumar a aquesta celebració que té com a objectiu augmentar la conscienciació i mobilitzar la societat per avançar en la prevenció i control d’aquesta malaltia que és una de les principals causes de mortalitat en el món.

El Club blaugrana ha convidat a la Llotja President Suñol a una representació dels oncòlegs més prestigiosos del nostre país, que han estat rebuts pel president Josep Maria Bartomeu: els doctors Manel Esteller, guardonat amb el Premi Internacional Catalunya; Josep Sánchez Toledo, director del grup d’investigació d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebrón; Joan Carles, de l’Institut d’Oncologia Hospital Vall d’Hebrón; Joan Seoane, investigador del mateix institut i Enriqueta Felip, de l’Institut Oncològic Baselga.

La Llotja també ha comptat entre els convidats al partit amb els actors protagonistes de la sèrie La Catedral del Mar, Josep Maria Pou, Ramon Madaula i Alain Fernández. Aquesta sèrie, basada en la novel·la homònima d’Ildefonso Falcones, que ha venut més de sis milions d’exemplars en 40 països, és una superproducció d’Antena 3 que s’ha rodat recentment durant sis mesos i està previst que es pugui estrenar abans de la primavera del 2018.

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell i el conseller d’Empresa i Coneixement Jordi Baiget també han assistit a la Llotja de l’Estadi, aquest últim acompanyant a una representació de la fira 080 Barcelona Fashion que s’ha celebrat aquesta setmana a la ciutat.

En els actes previs al partit també hi ha hagut una salutació del Bartomeu a l’escriptor islandès Arnaldur Indridason, que ha vingut acompanyat del periodista Albert Om, conductor del programa Islàndia de Rac 1.

‘El Marcador’, de cara al públic

Aprofitant l’horari de tarda, Barça TV ha realitzat el programa El Marcador de cara al públic i per aquest motiu ha instal·lat un gran escenari en l’esplanada de Tribuna de l’Estadi des d’on el presentador Mario Robert i els periodistes Jaume Marcet i Àlex Delmás comentat la prèvia i el post partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut