Zalgiris Kaunas - FC Barcelona Lassa: Un nou repte a domicili

Zalgiris Kaunas - FC Barcelona Lassa: Un nou repte a domicili

Els de Bartzokas visiten la pista d’un Zalgiris que compta amb el mateix balanç de victòries i derrotes que els blaugranes

El Barça Lassa visita aquest dijous, a les 19h i en directe per Esport3 i Movistar+, la pista d’un Zalgiris Kaunas que es troba en un bon moment de forma després de sumar dues victòries consecutives a Europa, contra el Darussafaka i el CSKA de Moscou. Per tant, caldrà estar concentrats els 40 minuts per sumar la novena victòria de la temporada a l’Eurolliga i seguir amb la bona línia mostrada a Vitòria en Lliga Endesa.

El rival

Combina el millor talent lituà amb jugadors estrangers que tenen físic i punts. El seu màxim anotador de l’equip és el polivalent aler pivot Paulius Jankunas, amb 12.6 punts i 6.3 rebots per partit. El també interior Brock Motum, amb 11.6 punts, també és una amenaça exterior. Els bases Westermann (8.3) i Kevin Pangos (8.9) poden jugar plegats en molts moments del partit i tampoc cal oblidar Ulanovas (7.2), Milaknis (7.7) o Lekavicius (7.4). Els també interiors Lima i Kavaliauskas també poden ser importants en un conjunt que entrena l’exblaugrana Jasikevicius i que té un balanç de 8-12.

El Barça

Va superar el Zalgiris per 92-86 al Palau i vol tornar a sumar fora de casa a Europa per seguir creixent com a equip. Per fer-ho possible els de Bartzokas són conscients que hauran de superar un gran equip en un dels millors pavellons –Zalgirio Arena- de la competició, com així ho van votar els General Manager de l’Eurolliga. A més d’assegurar els partits del Palau, fora de casa cal sumar victòries importants. Koponen, amb molèsties a l’espatlla, i Eriksson, amb molèsties al genoll, són dubte per a un partit en què no hi seran segur els lesionats Renfroe, Oleson, Lawal i Ribas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut