FC Barcelona Lassa - RETAbet Bilbao Basket: Sense confiances contra el Bilbao Basket

FC Barcelona Lassa - RETAbet Bilbao Basket: Sense confiances contra el Bilbao Basket

Els de Bartzokas disputen el primer de tres partits seguits al Palau amb el gran objectiu de seguir sumat a la Lliga Endesa

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 12.30h i en directe per Movistar+, el RETAbet Bilbao Basket en la que serà la 20a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que es troben en una situació còmoda a la competició domèstica, volen superar un rival amb el qual van caure a la primera volta per 92-79. Així doncs, els catalans estan avisats del gran perill del conjunt basc, que actualment és 9è amb un balanç de 8-10.

El rival

EL conjunt que entrena Carles Duran compta amb un equip molt competitiu i lluitador. El seu referent anotador és el català Àlex Mumbrú, amb 14.7 punts i 15.1 de valoració, seguit de ben a prop de l’escorta Scott Bamforth, amb 14.3 punts. En la posició de base compta amb Tabu, Salgado i Borg, mentre que en posicions interiors el seu referent anotador és Ivan Buva (11.6 punts) i a nivell defensiu Axel Hervelle i Micheal Eric (9.3 punts i 6 rebots) són cabdals en l’equip basc. Tampoc cal oblidar jugadors com Lapornik, Todorovic o Nikolic que poden fer mal en qualsevol moment.

El Barça

Ha incorporat el base Xavier Munford fins a final de temporada i aquest mateix diumenge podria debutar amb el Barça Lassa si l’entrenador Bartzokas ho considera oportú. Els blaugranes buscaran un triomf que els permeti seguir a la part alta de la Lliga Regular en el primer dels tres partits que té seguits al Palau (Bilbao, Galatasaray i Manresa). Pel que fa als lesionats, Claver és dubte per una lumbàlgia, Renfroe i Oleson segueixen treballant en la seva recuperació i Ribas i Lawal són baixa de llarga durada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut