Il·lusió i confiança abans del debut a la Copa

Il·lusió i confiança abans del debut a la Copa

El tècnic del FC Barcelona Lassa, Georgios Bartzokas, així com els jugadors Ante Tomic i Xavier Munford, s’han mostrat optimistes per iniciar l’aventura d'una competició que es juga aquests dies a Vitòria

Només falta un dia per al debut oficial del FC Barcelona Lassa de bàsquet en aquesta Copa el Rei 2017. Els de Georgios Bartzokas, que són a Vitòria des de dimecres, han visitat la Fan Zone de l’organització, han vist en directe el partit inaugural de l’Infantil A a la Minicopa i s'han entrenat al pavelló de Mendizorrotza.

El tècnic de l’equip, que s’estrenarà a la Copa ACB, s’ha mostrat encantat de “tenir l’oportunitat de jugar aquest gran torneig, ben organitzat i d’un gran nivell per tots els equips que hi participen, molt competitius”. Un d’aquests serà l’Unicaja, el rival del Barça als quarts de final. “Afrontem aquest partit com una final. No pensem en una altra cosa que no sigui en aquesta cita. L’estem preparant bé”.

La baixa de Navarro, que aquest dimecres va ser operat d’una apendicitis aguda, ha estat un contratemps per a l’equip, i així ho ha lamentat Bartzokas. Malgrat tot, ha assegurat: “Som el Barça i hem de competir, guanyar i classificar-nos. Ho farem tan bé com puguem per aconseguir-ho”.

“Sóc positiu”

També han parlat amb els mitjans de comunicació Ante Tomic i Xavier Munford, la darrera incorporació del Barça Lassa. Cada cop més adaptat, i amb ganes de jugar ja contra l’Unicaja, l’americà ha comentat: “Sóc positiu, perquè sé que lluitarem per fer-ho bé i per guanyar el torneig”.

Quant al pivot croat, veu l’equip “il·lusionat, amb ganes de competir i guanyar el trofeu”. I és que, tot i que estan concentrats en el partit contra l’Unicaja, no amaga que “la Copa és un torneig especial, en què tots els equips tenen les mateixes opcions i que tothom vol guanyar”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut